Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana nr.102

mam dzisiaj okropnego doła,a ty?

Polecane posty

Gość olunnieczka
kochane dziewczynki pamietajcie ze w zyciu zawsze tak jest ze czlowiek musi przejsc czasami przez pieklo zeby umiec dostrzec inne sprawy i caly swiat ktory nas otacza ,umiec zauwazac małe rzeczy ,i po deszczu wychodzi zawsze slonce i trzeba myslec pozytywnie bo to pomaga wszystkim zdołowanym polecam Potege podswiadomosci .Pozdrawiam tez zdolowana niunia .:)

Gość i ja mam dola dlatego
do jestem za bardzo :) "Twoj" chociaz byl bliziutko a 'Moj" jest tak daleko ze szok......jakies 2000 km:(.....prawie koniec swiata hehhe..... ale co tam.....przeciez nie ma przeszkod dla milosci,prawda??? pokonam kilometry...pojade do niego.....i mam nadzieje ze nie bede sie juz dolowac......bo nie bedzie mosial do mnie dzwonic.....bo do mnie przyjdzie,przytuli,pocaluje....:) a wtedy juz nie bede tesknic...... :):):)

Gość ja tezzz

Gość czerwone jabluszko
olunnieczka---->dzięki :)od razu lepiej

Gość jestem za bardzo
oj super:) moj tez juz jest 300 km ode mnie, ale co to jest:)nic:) tez pojade jak slonko bedzie, ale fajnie jak do mnie bedzie, bo to wtedy czesciej bedzie:))

Gość d.o.t.i.
hmmm a u mnie jest beznadziejnie z wielu powodów, nic mi sie nie układa a w dodatku ludzie na ktorych mi zalezy mają mnie gdzies. Nie mam na nic czasu ciagle jestem spiaca nie mam na nic sił i własnie z tego powodu nie bede sie juz chyba uczyc na jutrzejsze kolokwium tylko pojde spac. bbuuu Dobranoc

Gość No to ja
Mam doła, bo: - mój miś jest daleko odemnie, - rodzice nie zabardzo go akceptują - miałam sie uczyc na egzamin, a oczywiście nic nie tknełam -- też zjadłam za dużo mimo iż miałam być na diecie - bo słucham kapiastych piosenek - bo wracaja wspomnienia, te które kiedyś były piękne,a dziś jeszcze troche bolą, mimo iż wszystko się zabliźniło, - bo jutro kolejny dzień bez skarba :(

Gość zalamana 2
mi rowniez nic nie wychodzi....oprocz dolowania sie:D