Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca jak pytajnik

Ciekawe co myślicie o płci innej niż w rzeczywistości?

Polecane posty

Leci na tvn program o płci innej naturalnie a innej mózgowo. Co o tym myślicie?

nikt się nie odważy? Ja myślę, że to musi być straszne, okropne, horrorowate!!!! być kobietą w męskim ciele i na odwrót!!! No wyobraźcie sobie teraz, że czujecie się tak jak teraz, myślicie tak jak teraz, a tu między nogami jest co innego niż być powinno. STRASZNE!!!!!

nie ma chętnych do dyskusji, szkoda :( moim zdaniem kazdy powinien sobie zrobic operacje, by wreszcie czuc sie wspaniale, i korzystac z zycia.

jestem mezczyzna w kobiecym ciele i szukam faceta ktory sie mna zaopiekuje...potrafie byc baardzo wdzieczny👄

debilny podszywacz

Gość asgfasdg
dzisiaj pełno tego,faceci zachowują sie jak panienki,ciagle gadają o ciuchach,stroją się i uzywają róznych kosmetyków a kobiety piją,palą i przeklinają

myrevin -> mnie to nie dotyczy, fajne podejscie. Wojna - mnie to nie dotyczy, glod - mnie to nie dotyczy, zlo na swiecie - mnie to nie dotyczy... :O

tu nie o to chodzi, ze chlopak gada o ciuchach a dziewczyna pali papierosy :O ide z kafeterii, bo widze, ze tutaj poziom rozmowcow rowny zero.

Gość asgfasdg
sorry ale jak widze najeban,plujące i przeklinające jak szewc panienki oraz chłoptasiów wypacykowanych jak modelki to jednak myśle ze coś w tym jest

Gość asgfasdg
a myrevin to pewnie typowy liberał wszystko co nie tyczcy się jego portfela jego też nie dotyczy

Gość asgfasdg
80,ale trzymam się całkiem dobrze :D

Gość pytajaca jak pytajnik.........
poza tym smierdze potem mojego tate ktory przyszedl do mnie w nocy i dotykal po genitaliach:) ach....jak mi wtedy bylo dobrze 😭 wilem sie jak waz w mojej poscieli w myslach blagajac go zeby nie przestawal:classic_cool: no i nie przestawal:classic_cool: po 5 minutach sciagnol moje flanelowe majtki i delikatnym acz pewnym ruchem wkrecil sie w moje oko demona❤️ wtedy juz nie wytrzymalem, wystrzelilem jak z armaty na posciel ktora sciskalem w reku krztuszac sie w niewymownej ekstazie😭

Gość pytajaca jak pytajnik.........
kiedy moj tate skonczyl ze mna brutalnie oddajac to co mial w sobie na moj kregoslup przyszedl moj brat👄 nie zwazajac na to ze dopiero jestem po mega-seksie z tata i oko demona mam lekko napuchniete wjechal we mnie bez litosci po samiutki nabial:classic_cool:, jedna reke trzymjac za usta druga za wlosy dosiadal mnie jak swinie;) nie powiem zeby mi sie to nie podobalo dlatego nie probujac mu przeszkadzac sapalem i stekalem w poduszke liczac na to ze jesli bede grzeczny dostane w prezencie final w ustach❤️

Gość dwa szałone kierpce
obciagam z polykiem za szklanke kelerisa i pol mocnego fajka:classic_cool:

Gość dwa szalone kierpce.
mną się zajeli już dawno temu gdy zwineli mnie wprost z ulicy gdzie z przyklejoną długa brodą krzyczałem po arabsku że jestem bin-ladenem,na szczęscie codzienna lewatywa wykonywana przez miłych sanitariuszy przy pomocy węza strażackiego pomogła mi szybko wrócic do społeczeństwa :)