Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medussa

zauważyłam u siebie że...

Polecane posty

Gość medussa

jak nie myje pleców np. przez tydz,z jakiś tam warunkow to nie wychodzą mi żadne wypryski, ost np myje je codziennie i mi wylazły,wiem ze to moze oblidliwe i idiotyczne no ale na to wychodzi ze lepiej jak je bede myc 2x na miesiac ;]]]]]] łehhh ,ma ktos podobnie?

Gość ehueh
Moze nie powinnas tak wysuszac skory podczas mycia. Staraj sie uzywac lagodnych zeli pod prysznic. A moze w ogole zrezygnuj z wody jesli chodzi o plecy i przecieraj je mleczkiem do twarzy.

Gość o lolki
mam tak samo wiesz?:D dlatego tez myje plecy dosc rzadko:)

Gość medussa
no własnie tez mi sie wydaje ze woda mi bardzo wysusza:) sporbuje je myc mleczkiem albo chociaz tonikiem:]

Gość -O-N-A-
To juz wiem skad te topiki o tym,ze ludzie sie nie myja i o zaduchu w autobusach i innych srodkach komunikacji

Gość medussa
lol a czy ja powiedzialam ze sie nie myje? :O poprostu unikam szorowania gąbką pleców :O z reszta mam ta wygode ze malo sie poce i zawsze slicznie pachne :D łehehehe

Gość -O-N-A-
"jak nie myje pleców np. przez tydz" hmmm ????????????????????

Gość medussa
Przywdziewajac blaszany nocnik na leb i peleryne przeciwdeszczowa na swoje zapryszczone i owrzodzone plecy wymykam sie noca na ulice i strasze ludzi wygladem i zapachem, wyobrazajac sobie, ze jestem Ulrichem von Jungingenem :classic_cool:

Gość medussa
no chodzilo mi o to szorowanie :o , ja jebie nawet porozmować i doradzic sie nie wolno bo juz cię objadą i sie podszyją :O

Gość medussa
Niegdys szorowalam plecy lugiem, azaliz szkodliwe to dla mych powlok skornych bylo, zatem zaprzestac tego procederu musialam 😭