Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prima

LIPOSUKCJA-tak czy nie?

Polecane posty

Gość prima

Czy jest tu ktos, kto zaliczył liposukcje? warto czy nie warto tego przechodzić? Jak to jest po?-bardzo sie katujecie, żeby na nowo nie przybrać ciała?

Gość DG IST MA FAVORITE
musisz uwazac co jesz aby za 6 miesiecy znowu nie wygladac jak przed zabiegiem silownia i lekka dietka

Na pewno nie rob jej w warszawskim MODEL - MED, bo to dranie i partacze. Wprawdzie mnie odsysania nie robili, bo pan prof. JETHON uwazal, ze nie potrzeba (!!!) ale spieprzyl mi tak koncertowo brzuch, ze sprawa idzie do sadu. Zamiast zrobic liposukcje, a potem sciac faldy skory, scial zwisajacy z przodu \"fartuch\", a pepek podniosl do gory - przy okazji przesuwajac go o 3 cm w prawo. Zamiast specjalnych szwow uzywanych wszedzie w chirurgii plastycznej, zastosowal ordynarne, grube szwy, jak do operacji wyrostka. Mam teraz nieforemny brzuch, wstretna szeroka i krzywa szrame, idaca przez cala jego szerokosc az do plecow, i dziwne sensacje w okolicach pepka. UWAZAJCIE WSZYSCY NA MODEL - MED i nie dajcie sie ich naganiaczom!

Gość broma ci zrobi fotoshopem
bardzo ładnie liposukcje :p

Wysylam zdjecia mego brzucha, ktorych domagali sie naganiacze MODEL - MEDU. Sa pod adresem: http://www.geocities.com/kozlowska6/1.jgp http://www.geocities.com/kozlowska6/2.jgp http://www.geocities.com/kozlowska6/3.jgp Trudno uwierzyc, ze do takiej partaniny zdolny jest as polskiej chirurgii plastycznej, pan prof. JETHON. Jak powiedzieli mi tutejsi lekarze, za taka operacje byloby wstyd nawet smarkatemu studentowi. Czy moze mi ktos powiedziec, czy pan JETHON szkoli jeszcze studentow?

Gość to smutne i straszne
mogł as chirurgii wziasc przykład z jokrea polskiej chirurgii zrobic niewiele a reszte fotoshopem poprawic :-0

Gość zdjecia nie wchodza

Musza, nie ma sily. A jesli cos sie zablokowalo, to masz inny adres: www.angelfire.com/jim_jim/fotografie. Pozdrowienia!

Gość gość
2 mc temu robiłam liposukcję brzucha i bioder plus korekta blizny po cesarskim cięciu. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Uważam, że warto zrobić liposukcję. Sama ją zrobiłem u doktora Mierzwińskiego w Bona Dea. Dzięki temu teraz wyglądam dużo lepiej i nie muszę się niczego wstydzić. Polecam każdemu usługi tego lekarza bo jestem bardzo zadowolona z efektów.