NiooNiA 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 Wczoraj zapomnialam 1 tabletki, kochalam sie z chlopakiem do konca.Czy jest duza mozliwosc zajscia w ciaze?? czy moze 1 na milion?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiooNiA 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 nikt mi nie odpowie..?? :( nie wiem czy sie bac czy nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amigos ola Napisano Czerwiec 5, 2006 zalezy ile czasu bierzesz tabsy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiooNiA 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 8 miesiecy.. to dlugo..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaa 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 jesli ja zazylas w pozniejszym terminie bedzie ok jesli w ogole nie wzielas-musisz uwazac do konca cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaa 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 i jeśli zapomniałas wczoraj i wczoraj się kochałas do upadłego ;) to działaly tabletki wcześniejsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drzewomorwa Napisano Czerwiec 5, 2006 wziałas ja wogole??jak tak to po ilu godzinach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiooNiA 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 wzielam po 24 godz nastepna.. tamta pominelam, jak myslicie to duzo ryzyko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaa 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 od teraz tak-musisz uwazac ale wczoraj na 99% nie ma ryzyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiooNiA 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 dzieki, pocieszylyscie mnie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaa 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 teraz uwazaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach