Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisik

Henna na brwi i rzęsy

Polecane posty

Gość anisik

Jestem jasną blondynką z bardzo jasnymi rzęsami i brwiami , całe życie męczę sie i maluję rzesy tuszem a brwi kredką i mysłałam o hennie brązowej, ale boję sie , że wyjdzie za ciemna. Czy jest określony czas farbowania henna, czy można farbowac krótszy czas tak aby było to delikatniejsze?

tak. efekt zależy również od długości trzymania henny na rzęsach czy brwiach. nie ma się czego obawiać. ja miałam opory, ale za każdym razem byłam po hennie zadowolona i zawsze wyglądałam naturalnie.

Gość anisik
Dzięki chyba zaryzykuję!

Gość lula11
jestem kosmetyczka i uwazam ze henna brazowa bedzie dla ciebie za ciemna.dla takiego typu urody odpowiednia bedzie henna grafitowa

Gość ja myśle że
brąz, grafit lub szary będzie ok ... polecam to ostatnie bo przy ciemnych kolorach bedziesz wygladac sztucznie

Gość zosiek91
hej, odkopałam ten temat, mam nadzieje, że ktoś mi odpowie mam brązowe włosy, karnacje taką przeciętną, nie bardzo jasną ale mogłaby być ciemniejsza :D i beznadziejne rzadkie brwi (odziedziczyłam to po mamusi^^), których prawie nie widać. Dlatego chciałabym sobie zrobić henne. Tylko właśnie nie wiem, czy jak zrobie sobie brązową i ona będzie stopniowo schodzić to nie będzie robić się ruda? bo czarnej to nei chce..

Gość nie nie bedzie ruda
spokojnie możesz robic

Gość zosiek91
a to dobrze, dziękuję za odpowiedź :)