Tekielka 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 dwa miesiace temu chorowalam na grzybice wyleczylam ja bylo wszytko ok. Az do wczoraj :( mam dziwne objawy b. dziwne niby nie swedzi nie piecze ale mam podejrzany sluz tzn ze jest on wodnisty a w nim znajduja sie taki malutkie kropeczki (kuleczki) sa one rowniez na sciankach pochwy :( jak przejade palcem to sie tworza takie malutkie ruloniki. Nie wiem co zrobic moj ginekolog wraca 15 z urlopu. mam tantum rosa w domu dzisiaj sie juz podmywalam ale nie sadze zeby duzo dalo. :( POMOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekielka 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 wyzej jest \'rady ginekologa\' pomylilam sie ale to z nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziefcionka Napisano Czerwiec 5, 2006 może spróbuj z kremem Clotrimasolum?? moj ginek poleca mi go w chwilach ,,grzybicopodobnych" gdy nie mogę sie z nim skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekielka 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 mam pimafukort ale resztki clotrimazolum tez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach