Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja69

problemy z ciaza po tabltkach

Polecane posty

Gość anja69

kochane chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was miala problemy z zajsciem w ciaze po braniu tabletkach jakie brala i jak dlugo ja biore novynette od pponad 2 lat i wszystko jest ok ale moj facet zacza mnie namawiac do rzucenia ich bo boi sie ze potem nie bede mogla ur dzidzusia alebo urodzi sie chore zaczelam sama sie nad tym zastanawiac ale piguly to taka wygoda komfort i bezpieczenstwo fizyczne ze ciezko bylo bi mi z nich zrezygnowac prosze was o odp

Gość idz do lekarza to sie dowiesz
i nie martw sie na zapas moja koleżanka brała kilka lat tabletki i teraz ma ślicznego zdrowego synka, z tego co wiem po kilku miesiącach organizm działa jak przed taletkami ( tak mi powiedział ginekolog)

Gość anja69
mi tez to powiedzial ze nie mam co sie obawiac bo robie regularnie badania i wogole moja kol brala tabsy przez 2 lata odstawila i po miechu byla juz wciazy i tez ma zdrowego synka ale nie mam pojecia jek przekonac do tego faceta

Gość idz do lekarza to sie dowiesz
zabierz go ze sobą :) albo pokaż mu koleżankę i synka tak na prawdę nie wiem jak go przekonać -pogadaj przedstaw argumenty lekarza i pokaż ulotkę tam tez jest to napisane (przynajmniej w mojej) jak sam nie jest ginem to chyba lekarzowi uwierzy -powodzenia

Gość annike
Witaj!Ja tez biore pigulki juz prawie 5 lat i czasami sie zastanawiam,czy przestac brac,moze zamienic na spirale(mam 22 lata)zeby nie obciazac watroby,probowalam juz tez plastrow(porazka),znajomy lekarz namawia mnie na tzw.Vaginal Ring(silikonowy pierscien wielkosci gumki do wlosow,ktory wklada sie raz na 3 tyg,zawiera hormony tak jak pigulka ale nie obciaza watroby),i juz bylam w stanie zmienic gdy dowiedzialam sie,ze kumpela chciala sobie zrobic przerwe i nie wziela owego "Ringu" i zaszla w ciaze szybciej,niz o tym pomyslala:))Ja z kolei slyszalam,ze po odstawieniu pigulek ktore bralo sie kilka lat z reguly bardzo szybko zachodzi sie w ciaze i sa to przewaznie ciaze mnogie:))Ilu lekarzy-tyle opinii:)