Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annike

Jak odciągnąć faceta od komputera???

Polecane posty

Gość annike

Witam!Mieszkam z moim chłopakiem 3 lata,i wszystko było dobrze do czasu,aż zainstalowaliśmy internet...Nie dość,że on pracuje po 8-10 godzin dziennie(także w soboty),to za każdym razem,gdy wraca z pracy po obiadku siada do KOMPA zamiast posiedzieć ze mną,pogadać..Ile razy mamy np.jakieś małe święto,np.rocznicę,to on nie może wysiedzieć do 22.00 bo od razu zasypia,ale jak sie tylko nadarzy okazja buszuje w necie do 02.00!!!To samo jest,kiedy mamy dni wolne od pracy..Probowałam już wszystkiego,włącznie z groźbą że zabronię mu korzystania z kompa,na co usłyszałam,że bedę sama płaciła za internet.Ech,i to nawet nie strony erotyczne kradna mi faceta,tylko strony o samochodach itp:PNie wiem co robić żeby on zaczął spędzać ze mną więcej czasu,zawsze wynikają jakieś kłótnie właśnie przez kompa..On planuje kupić sobie swojego własnego laptopa,a wtedy w ogóle nie bedziemy się widywac,a zaczniemy wysyłać sobie maile zamiast rozmowy!!!POMOCY,czy któraś z forumowiczek miała podobny problem???

Gość dźwigiem
najlepiej :)

Gość fiona 12345
moj chlopak jest informatykiem i wiem z kim mnie zdradza wieczorami i nocami i calymi dniami heheh z kompem ;P no nic ale taka ma prace i ciesze sie ze ze nochodza go chwile ze by ten sprzed rzucil w cholere ;) ale spedzac ze mna czas to spedza nie powiem i nie usypia ;)

Gość anja69
ja naszczescie nie mam takiego problemu bo muj facet:) mozecie sie sobie smiac ale nawet nie umie wlaczyc kompa:) ale jesli on naprawde jest takim maniakiem to wyprubuj stary ale jary pomysl zadzwon do niego do pracy z2 godziny przed wyjsciem jego do domku zapytaj czy jest zmeczony itp zaloze ze powie tak ty przygotuj jakos lekka kolacje z winkiem lub kola(propozycja dla abstynetow:)) zaluz na siebie cos ekstra ale co latwo sie zdejmuje:) podczas kolacji mozecie sobie porozmawiac unikaj tematuw z internetem nie miej do niego pretensji po kolacji mila kompiel a potem do luzka ale nie odrazu na seksik ale na ploty jak z kol wymysl cos ze twoj kolego czy tam szef kupil nowy samochud i zaplacil za niego tyle i czy jego zdaniem to duzo potem do innych tematow pokaz ze sie nim interesujesz a potem male bara bara a najlepiej przed jego przyjsciem wykrec korki zapal swieczki i powiedz ze brak swiatla zmotywowal cie do zrobienia pysznej kolacji i przez pare dni wymyslaj jakies propozycjie kupie nawet psa zeby bylo trzeba wychodzic z nim na spacer:)

Gość gieniusia
A moj maz juz z 8 lat tak gra-do pozna w nocy.Teraz mamy male dziecko i nadal nie przestal.Prosby,grozby-nic nie pomaga.On twierdzi,ze to choroba komputerowa.

Gość barbinko
kurczę ja mam to samo, jak przychodzi do domu to tylko komputer i komputer, a później jest już za bardzo zmęczony na coś fajnego buuuu :(

Gość od wieków
mam to samo, ale gdy już mnie wkurzy bardzo to niestety posuwam sie do małego podstepu i nie spie z nim, a jak próbuje sie zbliżyć to mu mówię Weź sobie notka i się poprzytulaj, tak przez kilka dni . Jak na razie to działa.:)

Gość ketla
mam ten sam problem,sygnał komputera nas budzi i towarzyszy nam przy zasypianiu. Mamy przerwy w seksie nawet po kilka tygodni, to jest nie do wytrzymania, ale jeżeli poruszam ten temat to mówi że przesadzam i wcale mnie nie odtrąca. już próbowałam wszystkiego, nie wiem co jeszcze można zrobić?

Gość dioooblica
a ja znalazłam sobie kochanka i teraz maz moze siedziec 24h przy kopmie, mam to centralnie w dupie!

Gość b...2878
Moj facet tez jest uzalezniony od kompa i stron sportowych. Internet + on dziala na mnie jak plachta na byka. Dlaczego? Poniewaz kiedys "zdradzal" mnie z innymi babami z internetu. Bawil sie w najlepsze. Teraz juz tego nie robi (chyba) ale jakis uraz zostal i czasami az sie gotuje jak pomysle ze on siedzi przy kompie, a siedzi non stop, bo nie pracuje :o