Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamBoNieWiem

Po jakim czasie przespaliście sie ze swoim partnerem-rką?

Polecane posty

Gość _24_
po 14 miesiacach...mialam wtedy 19lat:) hmmm...fajnie bylo:) bo do tego czasu ostro "trenowalismy" i udoskonalilismy technike poznawania sie wzajemnie...wiec nie bylo szoku:) ale rozumiem i chlopaka...za kolejnym razem idzie szybciej-2.5 miesiaca:)

Gość PytamBoNieWiem
Dzięki,ze wszystkie wypowiedzi. Trudno zdobyć zaufanie do kogoś kogo zna się zaledwie niecały miesiąc.Wiem ,też ,że nie jestem jego pierwsza partnerką,dlatego za którymś razem "idzie łatwiej" ,ale on cały czas mógłby gadać o jednym.Czy to u mężczyzn normalne?!?!

Gość roztrzepana21
hej 🖐️ ja napiszę Ci tak.. sex to maximum bliskości między ludźmi.. i musisz poważnie się zastanowiś. ja ze swoim M jestem już przeszło 2 latka i ciągle obydwoje jesteśmy przed 1 razem. WEDŁUG MNIE najpierw należy zbudować i rozwijać inne sfery.. rozwijać tą inną bliskość. Jestem pewna swoich i Jego uczuć. Jak niczego na świecie. ale po prostu to czekanie to też frajda (choć nie wiem ile jeszcze wytrzymamy) myślę, że po miesiącu znajomości nie ma mowy o jakimkolwiek poznaniu się. więc zastanów się porządnie i zrób tak, żebyć później nie żałowała

Gość roztrzepana21
aaaaaaaa i jeszcze jedno Ci napiszę mam koleżankę, która zdecydowała się na współżycie za szybko choć byli ze sobą pół roku. to przykre bo raz gdy ze mną rozmawiała powiedziała mi, że nie jest pewna czy on jest z nią dla niej czy dla sexu :( żal mi jej. nie rozumiem dlaczego ona z nim jest. niektórzy po prostu na to nie zasługują. a miesiąc to naprawdę króciutko. nie popełnij tego błędu ps. dla mnie to jest dziwne, że po miesiącu spotykania on ciągle trąbi o sexie.. może jemu faktycznie chodzi tylko o jedno (może ale nie musi)... radzę poczekać i dobrze obserwować. jeżeli myśli o Tobie poważnie to uszanyje Twoją decyzję

w ciągu 24 godzin od pierwszego zobaczenia się, jesteśmy z sobą od lat razem

Gość 2 miesiące.
Ja dziewica on prawiczek. Nigdy wcześniej nikt nie widział mnie naogi, w bieliźnie, najwyżej trzymał za rączke. Ale my sobie nie tyle nawet ufaliśmy, co wiedzielismy, że jesteśmy dla siebie stworzeni. Czekaliśmy na siebie i nie zastanawialismy kiedy to będzie, samo wyszło, pięknie wyszło, ale byliśmy już wtedy dorośli. Teraz jesteśmy małżeństwem i jest między nami miłość większa niż ta, która była przedtem. Powiem więcej, pierwsze dwa miesiące wcale nie były bajkowe w porównaniu z tym co dzieje się między nami teraz. Także nie ma reguł. A każde uczucie jest inne. Jeżeli pytasz się obcych ludzi, tzn. że nie jesteś go pewna, to nie jest dobry znak. Tutaj odpowiedzi nie znajdziesz, jeżeli czujesz inaczej posłuchaj siebie, nie Nas, nie jego. Ty dobrze wiesz, co powinnaś zrobić, tylko wydaje Ci się może, że wypada inaczej. To jest jednak decyzja, którą powinno się podjąć tylko i wyłącznie w zgodzie z samym sobą:)

Gość po pól roku
po pół roku poszliśmy ze sobą do łóżka ale mieliśmy na to już ochotę w ten sam dzień w które się poznaliśmy

Gość UOPi
Po 5 miesiacach...mialam wtedy jeszcze 16 lat (prawie 17;)) i to byl moj pierwszy raz. Fajnie bylo i niczego bym nie cofnela i pewnie zrobilabym to jeszcze raz tylko ze nie czekalambym juz te 5 miesiecy :) To sie po prostu czuje ze duzej juz sie nie da. A jak sie juz raz sprobuje to nie ma odwrotow bo to kusi i kazdy inny facet nie bedzie musial czekac na ciebie tak dlugo.

Gość aloiw
Witam Po 9 miesiacach, mialam wtedy 17 lat i byl to moj pierwszy raz.Dodam, ze z tym partnerem jestem do dzis a minelo juz prawie 5 latek. Pozdrawiam

Gość Calinka
po 3,5 miesiaca ale było warto.Nadal jestem z nim:)i pewnie jeszcze dlugo bede bo go bardzo podniecam i zakochał sie na zabuj

Gość inninis
Z pierwszym po 3 miesiącach żałuję do dzis z obecnym po tygodniu jestesmy prawie 3 lata

Gość Freewe
Zrób to wtedy gdy będziesz bardziej chciała niż się bała....

Eeeeee, na drugiej randce ;) Nie moglam sie oprzec tak wszystko \"kliknelo\" miedzy nami, seks rowniez