Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ajajaa

PILNIE POTRZEBNY LEKARZ!!!Jest tu ktoś taki??

Polecane posty

Gość ja ajajaa

Mam problem.Od wczoraj mam gorączkę-wieczorem 38,3 a dziś rano po wczorajszym czopku 37.Nie mam kataru,nie boli gardło-to nie przeziębienie.Boli mnie coś natomiast w dole(z tyłu)pleców-nie wiem od czego:(.Wydaje mi się że to jakiś stan zapalny,ale czego?Może to ma jakieś znaczenie,ale ostatnio jeżdziłam skuterkiem i wjechałam w dziurę:),a wtedy ostro podskoczyłam aż mi coś właśnie w plecach strzykło.....To może być od tego?To było w niedziele.....Pomóżcie

Gość ja ajajaa
a teraz 37,7 :(

Gość własnie od tego
"strzyknięcia" to ci sie w łbie pojebało - zbadaj sobie głowe, a moze odkryjesz ze tam nic nie ma hahaha

Gość dziwnie sie ze jestes
taka nidorobiona ze zmaiast pędzic do lekarza szukasz go na forum!! dziewczyno czy tobie sie kompletnie mózg zlasował? zgadazam sie z poprzednimi wypowiedziami - musisz byc na prawdę kretynką

Gość ja ajajaa
Palcie gume cwele!!!!Właśnie byłam u lekarza.A to że nie ma tu lekarzy świadczy o tym że same jełopy i nieuki tu siedzą i piszą takie kocopoły!!!ha ha ha.Oczywiście o tych powyżej pisze:).Musicie kogoś styrać i wtedy chyba siebie dowartościowujecie pojebańce....Sami wybierzcie się do lekarza,bo nikt mądry ani inteligentny nie pisze takich rzeczy........komuś kto tylko pyta......Szkoda słów brzydale....bo to idzie w parze z głópotą ha ha ha ha :))

Gość ja ajajaa
aha a ,,zsarany,,-nie wiem co to za słowo.....czyba ZASRANY!!!tak się pisze!!A zasrany to ty masz łeb skoro nawet tego nie wiesz....ha ha ha ha ha ha ha