Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schematyczny

Kobieta działa schematycznie

Polecane posty

Gość schematyczny

I nawet o tym nie wie :), kobieta jest tak system ktory trzeba zlamac, jak zlamiesz ten system to ona tez tego nie bedzie nawet wiedziala, po prostu bedzie toba zachwycona. Moze ktos ma gotowy algorytm na kobiety? :)

Gość tak se pisze
nieprawdopodobne, komuś udało się skopiować styl Pucia!

aby porwac kobiece serce trzeba byc mezczyzna tzw. \"ciepła kluseczka\" nalezy wiec: kazac jej podejmowac decyzje nie miec swojego zdania narzucac sie jej byc przesadnie roamntyczny nie miec celu w zyciu prosic aby nam matkowała stroic fochy działa w 100 %

Gość a jaki ....
jest algorytm na faceta???

Gość mozna
mozna by mu tak dawac wiecej niz chce....;) wtedy nie mialby czasu na nic wiecej... niz tylko zajmowac sie swoja kochana.....:D

Gość algorytm na faceta
: być zawsze dobrze wyglądającą, w domu też wyglądać seksi, mieć pracę by nie musiał nas utrzymywać, nie narzekać, nie marudzić, stać zawsze za nim, być dziewicą i kochać seks tylko z nim, być mu posłuszną pozurki tylko podczas seksu, słuchać go zawsze, do tego w szpilkach i ponczoszkach trepacząc po domu, wszystko w nim robić, pucowac, szorowac, gotowac:)

Gość a jaki ....
a trochę więcej szczegółów Puciu ???

Oj Pucio, chyba nie do końca .... takiego jak opisałeś właśnie kopsnęłam w tyłek :) Buźka ! Lubię Cię czytać :)

Gość a jaki ....
poprostu chce wiedzieć żeby na przyszłość nie popełniać już tych samych błędów. Powiedzmy że chce złamać mu serce

Gość a jaki ....
no tak tylko jakto zrobic zeby sie samej nie zakochac?

złamac mu serce ? jestes niegrzeczna dziewczynka..ejjjj..Ty......koteczku malutki...ti ti ti ti ...tego ci nie powiem hahahahha Łamaczko serc meskich...hehehhee gigli gili gili hahahaha

Gość a jaki ....
oczywiscie ze jestem niegrzeczna dziewczynka, od teraz to ja bede lamac serca facetom :P

Aj moge podac algorytm jak sobie poradzic z kobieta \"Syrena\" co przywołuje, rozkochuje a potem rzuca w otchłan..... lub innymi słowy \"Lisica\" co zwodzi i łamie serca... hehehhe

Gość a jaki ....
jest jakis chetny???

chcesz byc Syrena ? ale dokad dojdziesz w ten sposób to jest wbrew twojej naturze.... twoja motywacją do działania jest ukryta gorycz i złosc na jakiegos palanta i chcesz sie teraz mscic....

Gość a jaki ....
Pucio potwierdzam, jestes przecudownym psychologiem :P

hahahahaha... gdybysmy byli indianskim szczepem to nazwałbym Cie : Siostra Słodki Miód.... tez fajnie tylko ze ja teraz nie mam ochoty na komplementy......jak bede miał kaprys wtedy mi słodz... :)

Najwazniejsze jest aby dotknac w kobiecie jej zródłowy kod gamma...wtedy jest zakochana....i wniebowzieta

kod jest wazny...dlatego na kobiety wołamy kotku...ja tak wołam na Banderasa mojego...i daje mu kiticata...a on sie łasi... ja nie moge