Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna2525

GOLONKO POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość takajedna2525

powiedzcie mi prosze jak sie robi golonko musze dzisiaj zrobic a jestem zielona

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajedna2525
nikt nie wie??jak sie gotuje golonko to co trzeba dac do srodka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość galonka
gotowana na wodzie z dodatkiem soli i liśi laurowych i ziela ang. gotuje się tyle ile waży cały sekret

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajedna2525
nie mam surowe mieso

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajedna2525
a dodaje sie warzywa??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość galonka
tak warzywa tak, oczywiście

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajedna2525
a jakie warzywa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość galonka
warzywa standard włoszczyzna - jak do rosołu, małe całe, duże na pół

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajedna2525
dzieki wielkie lece do sklepu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 111111
możesz ugotowac tak jak napisała galonka a potem włozyć do naczynia żaroodpornego,zetrzeć na grubych oczkachmarchew,seler,podlać piwem i podpiec w piekarnikudo miękkości warzyw

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak tak zrobisz to będzie chyba twarda skóra mój mąż tak nie lubi,zawsze chce tylko gotowane i takie jest najlepsze ja pisze powyżej do wody dajemy:liść laurwowy,marchew pietrucha itd. może być wegeta..........ale nie za dużo a najlepiej kup peklowane to Ci się szybciej ugotuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×