jaggusia 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 Od tygodnia spóźnia mi się okres. Zrobiłam dwa razy test ciążowy seratec i wyszło, że nie jestem w ciąży. Zawsze miałam dość regularny okres. Jeśli nie ciąża to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lila24 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 oj moze masz jakies stresy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaggusia 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 No właśnie, że stresu nie mam żadnego a poza tym w takich przypadkach zawsze miałam okres wcześniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Imbirka_ Napisano Czerwiec 6, 2006 a możę ostatnimi czasy , odchudzałaś się bardzo intensywnie? Przy dużej utracie wagi miesiaczka się zatrzymuje. Ale najlepiej zrobisz jak pójdziesz do giekologa Pozdrawiam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Jagusii Napisano Czerwiec 6, 2006 Nie chce Cie straszyc,ale mialam taka sama sytulacie i tez zrobilam 2testy,ktore wyszly negatywnie a jednak bylam w ciazy i teraz mam dzidziusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooouuuppp Napisano Czerwiec 6, 2006 ale przeciez wy nie uprawiacie sexu z mężem :o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaggusia 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 No właśnie, uprawiamy seks raz na dwa, trzy tygodnie i nie chce mi się wierzyć, że uprawiając seks tak rzadko można zajść w ciążę! Nie zabezpieczyliśmy się, bo byłam pewna, że miałam już dni płodne. Moja mama twierdzi, że ja też poczęłam się w dniach, które miały być \"niepłodne\". Wyraźnych objawów nie odczuwam, jeśli to ciąża to jest to dopiero trzeci tydzień. Myślałam o badaniu krwi. Jestem dwa lata po ślubie, nie układa się nam nie tylko w seksie, ja myślę o rozwodzie on o wyjeździe za granicę i w takim momencie dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach