Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wahajaca sie

Basen a plasterek

Polecane posty

Gość wahajaca sie

Hej mam pytanie, czy jak mam naklejony plasterekEvra to moge isc na basen...czy on sie nie odkleji?? Mam ochote troche poplywac ale sie waham....prosze napiszcie jak to jest z tymi plastrami

Gość pyszczka
no nie powinien ci sie odkleic bo w saunie i na siłowni trzymają sie dobrze wiec mysle ze i na basenie terz bedzie sie trzymał , a dobrze by było zebyś nakleiła go gdzies pod kostiumem wtedy bedziesz miała pewność.

Gość nereczka
Mam pytanko... od kilku miesięcy stosuje plastry evra i ostatnio usłyszałam od okulisty (ponieważ pogorszył mi się wzrok) że przy stosowaniu niektórych hormonów tak jest. Nie bardzo wiem co mam robić, odstawić plastry czy nie. Proszę daj znac jak długo stosujesz evrę i czy nie zaobserwowałaś u siebie jakiś zmian. Pozdrawiam.....

Gość Quasimodo
To załóż podpaskę!

Gość wahajaca sie
Hej, ja mam juz od dawna slaby wzrok, a evre stosuje od miesiaca wiec mam nadzieje ze jszcze bardziej mi sie nie pogorszy bo sie zalamie. Wzrok pogarsza sie tez od czytania i komputera wiec moze to jest u ciebie przyczyna a nie hormony.... nareczka a chodzisz na basen z tym plasterkiem??? Ja sie boje troche

Gość Gieniaaa
Hmm, w sumie jeszcze niegdy nie spotkalam sie z takim efektem ubocznym stosowania antykoncepcji hormonalnej jak pogorszenie wzroku. U siebie takze nie zauwazylam zadnych tego typu zmian mimo ze stosuje plastry juz od wielu miesicy... Najlepiej pojdz do lekarza okulisty, zrob potrzebne badania - bedziesz wiedziala co i jak.