Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość off-cunia

jaka RYBA jest smaczna ????????

Polecane posty

Gość cvdfvbftgrbrba
panga i tilapia to straszne świństwo, one są hodowane w ściekach. Smacznego:) Maślana z kolei dośc mocno uczula. Ja polecam łososia, dorsza albo pstrąga.

Gość slooonko
pstrąg

Gość Ruchamy pilotów i stewardów
kergulena jest przepyszna

Gość panga hahahah
to najgorsze co można zjeść

Gość panga hahahah
miruna jest dobra jakosciowo i smaczna

Gość zxczc
halibut Panga

Gość kwestia gustu jak sadze
polecam MIRUNĘ, w miare tania, smaczna, malo kalorii

Gość różnica w hodowli ryb
to nie jest kwestia gustu, tylko dobrego wyboru, świadomego i podejścia do własnego zdrowia

Gość kwestia gustu jak sadze
no tez racja mi odpowiada miruna, w jakich warunkach jest hodowana, tego nie wiem niestety :/ nie kupuje pakowanej, zawsze na wage w zaufanych sklepach, choc nie wiem czy to jakas roznica a ty jaka polecasz ?

Gość bejsil
ta u mnie w mateczkaj jest smaczna, zadnych osci, bardzo delikatna w smaku

Gość 878787890000
ja lubię flądrę pstraga, karpia. Ale najważniejsze jest dobre przyrządzenie.... najlepsze ryby jadłam w smażalniach nad morzem.

Lubię dorsza,kargulenę i mirunę.Zawiodłam sie na tilapi.Dopiero Ewa33 uświadomiła mi,że to ryba hodowana podobnie jak panga - na padlinie - to juz jej nie kupię.

Gość 1,5 litra to mało wody
sola, kargulena, karmazyn, sandacz, tilapia i trewal (tuńczyk bałtycki) ze słodkowodnych ciężko mi powiedzieć bo to raczej bardziej ościste ryby, dorsz ma np ości średnio, panga żywi się najgorszym śmieciem i jest bardzo zanieczyszczona (pochodzi z Azji a oni jej nie jedzą z tego właśnie powodu,żeruje na dnie morza i żywi się byle czym)

Gość 1,5 litra to mało wody
węgorz ponoć też lubi padlinę , miruna też jest dobra http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,73931765,73958210,Re_czy_tilapia_to_taki_sam_syf_jak_panga_.html ponoć tilapia pochodzi z północnej Afryki z Nilu :( teraz to sama nie wiem

ja lubie lososia atlantyckiego, dorsza, halibuta, tlustego jak maselko zebacza ;), no i inne mniejsze ryby morskie typu sola, fladra ... slodkowodnych jakos nie mam nawet okazji jesc ... niektyrych ryb tytaj wymienionych chyba nawet nigdy nie jadlam, ale jadlam bez wiedzy o nazwie. lubie i tilapie, ale jak sie dowiedzialam tych strasznych rzeczy o niej, to juz nie kupuje :( jest beznadziejnie hodowana, ale czy je faktycznie padline? bo slyszalam, ze tilapia jest roslinozerna (stad sama w sobie bylaby bardzo czysta i zdrowa rybka, gdyby nie te warunki hodowlane).

Gość LullaLisa
a w pisd.....u z rybim ścierwem. Śmierdzą, mają ości a ponoć karmione jakimiś śmieciami. Wolę kotlet wieprzowy. I nie pieprzcie, że rybka ( nasiąknięta ropą naftową albo hodowana w Wietnamie w ściekach) jest zdrowsza....

na szczescie nie wszystkie rybki sa hodowane w sciekach i ropie :D ja bym wolala dobra rybke od kotleta ...

nie wspominajac o tym, ze jak rybka smierdzi, to raczej nie powinno sie jej juz jesc ;)

Gość vitalianka
moja ulubiona to dorsz...ale łosoś też ma dużo mięsa i mało ości.

Gość bochna
Ja uwielbiam pstrąga. I Najlepsze są w złotym Potoku na ul. Kościuszki Mają tam pstrągi własnej hodowli więc wszystko smaczne i pyszne polecam. Mira

Gość Erwin28
A czy można tam uroczystość wyprawić bo już słyszałem o tej pstrągarni że bardzo dobra rybka i w lesie. A obsługa o.k? I czy drogo? Erwin

Gość bochna
Z tego co wiem to małą kameralną uroczystość można zorganizować. Mają tam również werandę i zimą jest przyjemnie. Ceny są o.k ale kartą nie można płacić więc lepiej wziąć gotówkę. Mira

Gość Erwin28
No tak kameralną można ale większą to pewnie nie bardzo. czy oprócz pstrągów mają jeszcze jakieś rybki? Erwin

Gość bochna
Mają też karpie. Nie jadłam ale też mają z własnej hodowli. Pstrągi są smaczne wiec myślę że karpiki tez :-) pozdrawiam Mira

Gość Czarniak
Czarniak jest pyszny, zwlaszcza panierowany, a do niego micha salatki polana jogurtem naturalnym. Mniam mniam.