No to... 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 Nie chodzi o gumki, podobno są jakieś zastrzyki, wiecie coś na ten temat, co ile, po ile, skutki uboczne? Pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No to... 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 No jest jeszcze podwiązanie nasieniowodów, niestety nielegalne:-( Nie myślicie że lepiej gdyby to Wasz mężczyzna się zabezpieczał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 nie!! bo nigdy nie ma sie pewnosci jak to było z druga osoba czesem nawet do samej siebie ciezko miec zaufanie np sytuacje typu \"czy na pewno wziełam ta tabletke wczoraj??\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No to... 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 No masz rację....która zaufa facetowi:-) Ale słyszałem o zastrzykach, raz na miesiąc czy nawet żadziej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 a nie wiesz ze wiekszosc facetow paniczne sie boi zatrzyków?? wiec znajdz teraz rambo co sie im podda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No to... 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 No nie przesadzaj, ...Wy kobiety macie lepiej, tabsy, plasterki, spiralki...a ja tylko guma, i to tego ztres że pęknie, albo \"padywuje\" :-) Też chciałbym mieć ten komfort psychiczny...i nie stresować się że...a co jeśli .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 lepiej?? zamienisz sie?? chcesz miec okres?? a raczej co miesiąc bac sie ze mozesz go nie dostac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No to... 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 Może inaczej...kobiecie łatwiej zapewnić sobie poczucie bezpieczeństwa:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 no to fakt ale ile potem strachu jesli pojawia sie jakies watpliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No to... 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 No ja własnie nie lubię się bać...więc pytam o tą antykoncepcję:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach