Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak Marzenie

Tyle chciałem ci dać

Polecane posty

Tyle chciałem Ci dać Deszczem kwiatów okryć Cię Czasem porwał mnie wiatr Chciałem siebie odnaleźć Lecz nie ma mnie. Tyle chciałam Ci dać Ubrać miłość w spokój snu Gdzieś byłeś, a ja... Twoich dłoni szukałam i Twoich ust. Bo ja przez Ciebie zginę Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć Sto lat niech chociaż minie Nim spotkam Cię znów Proszę Cię... zostaw już. Wiem, że grałem nie fer Głupie kłamstwa, czasem flirt Nie wiedziałem, że wiesz ... Przecież mogłaś pogadać A tu tylko list... Mogę zmienić swój świat Byleś ze mną była znów Będę kochał Cię tak Jak to było, gdy miałem 20 lat. Bo ja bez Ciebie zginę Bo ja bez Ciebie nawet nie wiem jak żyć Sto lat być może minie Nim spotkam Cię znów Proszę Cię... , błagam wróć. Przecież wiesz jak jest Kochałam Cię ... Wierzyłam w to co mówiłeś Chociaż czułam dziwny lęk Przecież wiesz jak jest Nie, nie... innym rytmem dziś Gra muzyka naszych serc Tyle chciałem Ci dać...

Gość belelele
taaa.... szczyt perwersji - facet słuchający Univers :P

Gość folre
o kurde.... nic nie martw :)

Gość belelele
zakręcona - to utwór w duecie:Kozidrak i Univers

Dałaś się nabrać :p Łyknełaś jak młody Pelikan :P

Czy to źle że pisze wiersze? Że jestem wrażliwy? Ty oczywiście byś chciała abym był przypakowany, przeklinał, chlał wódę, i był dobry w lózku i podwoził ciebie BMW

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj. A BMW i inne duperele tego typu mam w nosie. Nie o to mi w życiu chodzi. I przez takich jak Ty, takie osoby jak ja cierpią, bo są zbyt wrażliwe i dają się nabrać na czułe słówka. To tyle. :P

To jeszcze tylko dodam - w jednym masz rację: chciałabym mieć faceta dobrego w łóżku!!! Ale nie Ciebie. Jesteś dla mnie za młody. :P

romantyzm to sobie wsadź w d.... !!!! Masz byc twardo stąpającym , konkretnym , zaradnym zyciowo facetem a nie romantyczną cipą !!!!

A mnie sie podoba . Facet musi byc i twardy i romantyczny i zaradny , kochajacy i czuły dla kobiety .Wszystko prócz hamstwa i wulgaryzmu oraz kłamstwa .Nie znosze kretaczy .

Gość hmm*
a mi sie podoba ta piosenka :D od kiedy to mozna czegos słuchac albo nie.........kazdy słucha tego co mu pasuje :)

Nie mniej mi się jeszcze kojarzy z dyskotekami na koloniach i w podstawówce :D

Gość hmm*
moze sie i kojarzy tobie tak mi nie i lubie ja bo ma ładne słowa :)

Gość hmm*
chłopak .........jakie jeszcze lubisz z polskich piosenek ?????:)

Obraziła mnie kobita jedna z forum no więc się nie wypowiadam :(. Ale tobie odpowiem, jakie lubię piosenki z polskich... różne :) o miłości lubię też dyskotekowe hity z podstawówki FUN FACTORY, ASE OF BASE, ROXETTE, E-ROTNIC, 2UNLIMITTED Doo wah die die czy coś takiego

Gość hmm*
a jakie o miłosci ??:) podaj tytuły :D

Oh, my love, my darling I\'ve hungered for your touch A long, lonely time And time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine? I need your love, I need your love God speed your love to me Lonely rivers flow To the sea, to the sea To the open arms of the sea Lonely rivers sigh \"Wait for me, wait for me\" I\'ll be coming home; wait for me Oh, my love, my darling I\'ve hungered, hungered for your touch A long, lonely time And time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine? I need your love, I need your love God speed your love to me