Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

Gość myniaaaaaaaa
nic z tego nie rozumiem :-(

bleblus mi sie spoznia juz tyle czasu i mialam wrazenie jakbm miala 4 owulacje :P ale to niemozliwe bo gdy sie pojawia jedna to wydziela sie hormon,ktory blokuje drugi jajnik

Cykl np 21 dni jest prawdopodobnie bezowulacyjny a taki ktory bardzo sie przedluza moze byc cyklem z opozniona owulacja na wykresie ktory ci podalam jest wyraznie plamienie a dopiero po ok 2 tyg. jest okres a cykl ma ok 50 dni

Gość myniaaaaaaaa
rozumię - dzięki - ale nie zmienia to faktu , że jestetm kłębkiem nerów :-(

po tym co czytałam na roznych topikach to nieczemu sie nie dziwie wiec bede czekac cierpliwie na ten okres bo coz innego pozostaje

myniaaa to zrozumiale,ze sie denerwujesz. bleblus jest tyle opin ile mozliwosci spozniania sie okresu po tabsach i bez nich:)ale proponuje sie nie rozpierdalac jeszcze bardziej hormonami

Gość myniaaaaaaaa
dobrze dziwczyny , ze jestście. Ja nie mam odwago zrobić test!!!! , chociaż wiem , że to by było dla mnie najlepsze! Ale cóż...to jest silniejsze ode mnie. Trudno!!!! Podobno z wiekiem płodnośc spada - więc może mimo wszystko nic mi nie grozi.....- wiecie wymyślam już takie rzeczy, - nie wiem czy samam siebie chcę pocieszyc . Latam co chwilę do wc i sparwdzam - jest nie ma , jest , ne ma!!!normalnie paranoja !!!!A dni lecą !!!!

Gość myniaaaaaaaa
czuję się jak balon , który zaraz pęknie - bas jak piłka!!!!, jakiaś wydzielina się pojawił, zaczeły mnie pobolewać piersi ( a może tylko mi się wydaje). Tak sobie

Heh...a ja mam rozpulchniona szyjke:( i 3 dni sucho potem 4 dni plodnego i tak w kolko, temp.idealnie jak na owulacje ale to niemozliwe zeby tyle ich bylo w jednym cyklu.Jak dobrze ze moj jest w wojsku bo by ze mna oszlal i tymi schizami,pojutrze mam egz. z psychologii w Poznaniu a ja nawet ksiazki nie tknelam,dzis ide z kumpela do knajpy,moze jak wypije i zwieksze cisnienie krwi to mi puszcza nerwy?

ja mam spiralę... spóżnia mi się ok.4 dni i juz mam schizę jakie my kobiety mamy \"popaprane\" życie :O w kwietniu ( z powodu długiej podróży i długotrwałego stresu) okres spóźnił mi się 9 dni.. to juz było powyżej mojej wytrzymałości psychicznej.. a teraz znów jestem wystawiona na próbę trzymam za Was i za siebie kciuki 🖐️

bola mnie piersi cholernie od jakiegos tygodnia i sa wieksze kurde ile mozna czekac na okres jejku ja chce czerwonke!!!!

Gość Cynamonek824
jejku jak sie boję :( Niedobrze mi:( mierzyłąm temp. przed chwilą 37,2:(

a ja tam mierzyc nie bede bo mnie wystarczy ze zawieje juz mam podwyzszona ale kurde przetłumaczcie mi wreszcie ze jak test wyszedł negatywny to nie jestem w ciązy czemu taki tłuk ze mnie??i przez to wszystko nie daje mi spokoju ta mysl cynamonek nie mart sie mi bywało nie dobrze miliony razy czasem naprawde bez powodu nawet jak nie było najmniejszej szansy na ciaze musi byc dobrze musi!!!bo inaczej tego nie widze jest setka argumentów za tym ze nie jestem a jedyne co przemawia za tym to czasami nudnosci ale to pewnie z nerwów!! głowa do gory czekajace!!!

Polutka a masz spirale zwykla czy z hormonem? Bleblus nie schizuj :P Juz jestem cieawa co bys w mojej sytuacji wyprawiala:P Ja tam schiz nie mam jedyne co to dzis mam mdlosci,snilam sie sobie z brzuchem,temp.podwyzsona i szyjka rozpulchniona....ale wcale nie schizuje cynamonek nie mierz temp.wieczorem bo jest o 0,5 do 0,7 kresek wyzsza od tej rano przed wstaniem z lozka,zmierz raniutko zanim sie podniesiesz i zobaczysz,ze bedzie duzo nizsza:)

Gość myniaaaaaaa
dale nic :-( :-( :-(

u mnie tez nie jestes sama głowka do gory bedzie dobrze musi byc wmawiaj sobie ze bedzie ok bo tak bedzie!!

no dobra... ufff samopoczucie fatalne, ale już OK z psychiką trzymam za Was kciuki mam spiralę z miedzią (5latkę) bo hormony mi nie służyły pozdrawiam

Gość myniaaaaaaa
jeszcze nic!!!!!!

Gość myniaaa
Nic, nic, nic - piersi bolą, śluz taki sobie...już sama nie wiem :-(

stres, choroba itp. mogą tak rozregulować organizm, że aż trudno uwierzyć myślami jestem z Wami 🌻

Gość myniaaaa
nic - 44 dzień :-(

Gość myniaaaa
nie nie zrobiłam - jutro robie na 100% - ale już mam takiego stracha - że hej!!!!- nie wiem jak to przezyje :-(. Mierzyłam rano tmp. 36.7 - więc chyba powinno byc ok ...jak myślicie????? Pobolewa mnie lewy jajnik :-(

wiesz Mynia....moja sytuacja jest taka,ze mi sie opoznilo znacznie jajeczkowaniu i zamiast okresu byla owulacja i stad ogolne opoznienie okresu,tylko,ze sadzilam ze to czas bezpieczny i bylo bez zabezpieczia,wiec ciaza bardzo mozliwa a teraz dobija mnie mnie czekanie:( w niedziele test:( daj znac jaki wynik ja mam temp taka sama jak ty