Gość myniaaaaaaaa Napisano Czerwiec 12, 2006 no_name - nie wiem czy tyle wytrzymam - zrobię ten test chyba jutro - o ile starczy mi odwagi . Niepoją mnie te piersi - takie ciemne brodawki - albo mi się już wydaje - schizy jakieś mam..Po prostu obłęd. Czuję się zmęczona....mam dośc tego czekania!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 Myniaaaa moze to skutek tego,ze na studiach mam duzo psychologii i po okresie zalamki i tlumaczenia sobie wszystkiego od podstaw poprostu przestalam czekac i sie uspokoilam,nie wkrecam sobie juz i ja bede w stanie poczekac do niedzieli i Tobie tez polecam bo jesli akurat to ciaza to warto dac hormonowi HCG wiecej czasu zeby sie go wiecej nazbieralo i wtedy test na 100% wykaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaamelia 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 do no name....ja bralam juz tabletki ale na mnie maja zly wplyw, dltego zostaja mi metody mechaniczne niestety....zawsze kochamy sie z zabezpieczeniem ale...czasem mi sie wydaje ze to za malo...moze nie znam sie na tym wszystkim jak ty ale stres mam ten sam, napislam bo chcialam zeby ktos mnie wysluchal....kupilam test i zrobie jutro rano...zobaczymy boje sie jak cholera... moze bylo by innaczej ale moj chlopak wypływa za dwa dni i jak cos to zostane sama...dlatego boje sie najbardzie nie czas teraz na dziecko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 joannaamelia...zrob test,mam nadzieje,ze bedzie dobrze.Trzymam kciuki,ale uwierz mi!!!...majac kontrole nad swoim cialem czyli wiedzac kiedy owulacja bedziesz o niebo spokojniesza bo w te dni zrezygnujesz z sexu i bedziesz miala pewnosc,ze jest ok. Glowa do gory!!! Mi sie juz sie spoznia 3 tyg.i zyje,choc wiem,ze to straszne uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaa Napisano Czerwiec 12, 2006 no_name - kiepsko się czuję - juz mam prawie wszystkie objawy ciązy :-( jeszcze tylko nie wymiotuję - ale ta psychika działa! A ty jak się czujesz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 nie chcac nikogo dolowac czuje sie wybornie,mam napad euforii :P Myniaaa idz do lekarza niech Ci ciaze wykluczy bo zwariujesz :( naprawde idz!! nie moge patrzec jak sie meczysz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaa Napisano Czerwiec 12, 2006 :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 idz naprawde bo przeciez sie wykonczysz a tak to jeden dzien jedna wiadomosc,nie jestes w ciazy!!!!! przeciez test wyszedl neg. a juz ci sie to przytrafialo,glowa do gory i marsz do \"wuja genia\"!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaa Napisano Czerwiec 12, 2006 dzięki -ale zasugerowałam się Tobą , ze Tobie wyszedł neg. a byłaś..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 i jak tam myniaaa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaa Napisano Czerwiec 13, 2006 na jutro się umówiłam do gina - ale może jeszcze dzisiaj popołudniu uda mi się wkręcić - tak się boję :-(. mnie się wydaje , że to ciąza - piersi mnie bolą tak jak przy 1 dziecku :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 Mynia... jeszcze troszke i sie dowiesz,tylko napisz i sie podziel radoscia:) Nie jestes w ciazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shani678493 Napisano Czerwiec 13, 2006 wiem ze teraz zadnej z was nie pociesze ale u mnie trzy testy i do tego z porannego moczu wyszly negatywnie a czwarty wieczorem po okolo 6 tyg od ostasniego krwawienia miesiaczkowego byl pozytywny ginekolog na moje pytanie jak to mozliwe wogole jest takie cos odpowiedziala iz niektore kobiety na poczatku ciazy maja za malo hcg by test to uchwycil doiero jak ciaza ze tak to ujela dojrzewa test ja wykryje tak bylo u mnie wlasnie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaa Napisano Czerwiec 13, 2006 no dzięki serdeczne za pocieszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaa Napisano Czerwiec 13, 2006 ja robiłam test w 42 dniu cyklu - to chyba by już coś wyszło!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 Myniaaaa nie denerwuj sie Slonko,Ciebie to nie tyczy ty nie jestes w ciazy:* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 Myniaaaa nie denerwuj sie Slonko,Ciebie to nie tyczy ty nie jestes w ciazy:* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaa Napisano Czerwiec 13, 2006 cześc no_name :-) Byłamu gina........- NIE JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!! Boże jaka ulga!!!!!!!!!!!!!!! Chciałm Ci podziękowac za słowa oteuchy i wsparcie duchowe.:-) :-) :-) :-) Przez ten cały czas myslałam , że zwariuję!!!!! Dostałm tabsy na wywaołanie. zaczne je od jutra brać. Chciałm Ci powidziec , że dzisiaj to juz miałam prawie wszystkie objawy ciąży!!! Włącznie ze śluzem, brakowało jedynie wymiotów.... koszmar. Ale jestem teraz spokojna - piję schłodzonego szampanka i wreszcie luz!!!!! Totalny luz - znowu moge cieszyc się życiem!!!!!! A jak u Ciebie???- napisz prosze - dzięki za wszystko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M*** Napisano Czerwiec 13, 2006 dziewczyny czytam i czytam i ciesze sie, ze okresy podostawalyscie... ja tez, choc nie mialam powodow tym razem do niepokoju... choc... znajac moje schizy... nie... tym razem chyba bylo wszystko oki:-) ale musze powiedziec, ze troszke stresujace te infa o testach, ktore nie wykazuja jak powinny obecnosci hcg w moczu... to po co wlasciwie robic testy skoro nie na kazda one dzialaja??Laski pozdrawiam!!:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polutka 0 Napisano Czerwiec 14, 2006 :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaa Napisano Czerwiec 14, 2006 jak tam - no_name???- dlaczego nic nie piszesz?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 14, 2006 Myniaaaaa hihi...zadna nowosc,ze nie jestes w ciazy:) U mnie nadal nic,piersi zaczynaja bolec...mam nadzieje,ze to na okres:) Gratuluje:* u mnie stuknal 49 dc:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 14, 2006 Mam dzis masakryczny humor:( ciagle chce mi sie plakac i piersi zaczely bolec:( Jest tu kto??? Heeelllooooo!!!! Nikt mnie nie kocha:( chlip chlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ravenka maleńka Napisano Czerwiec 14, 2006 no_name, a może po prostu coś Ci się pokiełbasiło hormonalnie i normalnie dostaniesz okres w "drugim terminie" jakby?? trzymaj się.. chyba robiłaś test i wyszedł negatywnie. no to uszy do góry. powtórz dla pewności. "jakby coś" to już musiałby wykazać, nie ma siły! a może masz probolemy z tarczycą, a może schudłaś albo coś (odpukać) Ci dolega? trzymaj się ciepło. wiem doskonale, jaki to stres, i podziwiam Cię, ja bym już chyba zawału dostała. miałam okres, a schizuję nadal :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 14, 2006 Dzieki revenka... mam naprawde paskudny nastroj:( nie schudlam,nie przytylam, owu bylo ok 40 d c wiec ma prawo sie spozniac,nie wiem skad ten nastroj od rana ostatnie 2 dni mialam przepelnione euforia:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 14, 2006 cześć no_name!!!!! będzie dobrze :-) . Ja zaczęłam brać tabsy - sampoczucie super. A co do wizytyu gina - powiedział, że raz w roku może sie przytrafic , że okres się spóźni - albo w ogóle wypadnie. Może to byc wynik silnego stresu, albo odchudzania, albo zaburzeniami hormonalnymi. Czekam zToba na ten okres - więc nie jestes sama. Mnie wizyta u gina pomogła osychicznie. Wykluczył ciążę! Tego potrzebowałam! Teraz zaczynam długi weeckend - i jestem spokojna - moge się nim cieszyć. Z Twoich obliczen to chyba jeszcze jakies 6 dni do okresu - nie???? Jestem pewna , że go w końcu dostaniesz - i test któruy robiłas sie nie pomylił! Pozdrawiam Cie serdecznie. !!! A- ha - wiesz na mnie tabsy anty źle wpływały - miałam skoki ciśnienia i takie tam .... lekarka powidziała, że dla mnie dobra by była wkladka. zastanowie sie nad tym - chociaż to duży koszt - a skutecznośc ????- nie wiem - może 98% . ????? Buziaczki - Pisz prosze na bierząco .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 14, 2006 czesc Mynia!!! troche sie czuje jakby okres sie zblizal, dolek mam,placze,piersi zaczely bolec,wszystko mnie drazni... temp.rano po przebudzeniu 36,7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 14, 2006 czyli jest ok- :-) Nie martw sie!!!!!!! To @ sie zbliża - jestes rozdrazniona - to oznaka zbliżającego się okresu - :-) - wiesz? jestem z Tobą!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 14, 2006 Dzieki Myniaaa, lece na piwko,moze dzis nie pojade po barmanie jak po lodowisku wczoraj (kazal mi samej sobie slomke wziac:/ dupek:P) do jutra!! :* jeszcze raz dziekuje... mam nadzieje,ze juz niedlugo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anabel Napisano Czerwiec 14, 2006 no name, przenosze na twój topik, bo jest fajny, ty jeszcze czekasz...? naprawde..? bede z toba ciekawa jestem jak to sie skonczy oby po twojej mysli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach