Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaa8

chlopak dal mi pierscionek zareczynowy...

Polecane posty

Gość zalamkaa8

...a potem powiedzial ile kosztuje,.tzn pokazal w internecie podobne pierscionki zebym sobie zobaczyla jak sie wykosztowal..bo pierscionek kosztowal 1100 zl...co o tym sadzic?jakos tak nieswojosie poczulam...

Gość jejku
"gratuluje" faceta...moze myslal ze powiesz"ojej ale duzo kasy wydales ..moze oddam Ci polowe "

Gość co o tym sądzić
myślę, że odpowiedź jest w Twoim nicku :(

Ja też dostałam pierścionek kilka dni temu i też wiem ile kosztował. Sama chciałam wiedzieć jak się okazało że jest on z brylantem. Po prostu byłam ciekawa ;]

Gość zalamkaa8
ja rowniez mzoe i bylam ciekawa, ale nie wypytywalam sie, moglam sie tego sama dowiedziec...wiedzialam ze nie byl tani.

Gość chwalicie się czy żalicie

Gość wielbiciel cycuszków
1100 zł to nie jest aż tak wiele za pierścionek zaręczynowy, nie przesadzajcie cena dość przeciętna

Gość może i przeciętna
dla jednego sufit, dla innego podłoga. nie o kwotę chodzi. po prostu nie wypada informować obdarowywanego o cenie prezentu.

Gość a co masz do stracenia
nie kupuje sie pierscionkow na allegro to jakis debil ja bym go wykopala z domu

Gość przecież nikt nie pisał
że pierścionek był kupiony na allegro:o

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja tez dostalam pol roku temu i co teraz lezy w szufladzie samiutki a kosztowal dwa razy tyle

Gość szczyt szczytów
dziewczynki i chłopcy moja teściowa przyniosła z tajnej skrytki słoik ze złotem i wysypała na stół i kazała sobie wybrać pierścionek. To dopiero kicha.

Gość rzeczywiście kicha
:o

Gość lkjajp0oa
raczej lipa ze taki tani kupil! moj kosztowal 4tys zlotych i sie nie chwale ale facet powinien sie wstydzic ty tez bo przyszlosci to on ci nie zapewni bedzicie lezec i kwiczec

Gość jesli
jesli sie liczy chlopak, jesli jest uczucie, to nie ma podobnych dyskusji czy wazne za ile? moze nie dosc bylas zachwycona? jesli go nie kochasz , zwroc to cacko i szukaj innego...... pierscionka? chlopaka? meza? gacha?

odgrzebuje temat ;p Ludziska we łbach sie wam co niektórym poprzewracało O.o za niedługo sama będe zaręczona (Wielkanoc tego roku) i osobiście nie chciałabym pierścionka za 4 tys.zł. Wole kupić coś do mieszkania czy odłożyć na samochód niż nosić 4 tys.na palcu. Sama nie wiem jaki pierscionek dostane od mojego faceta i chce aby to była niespodzianka ale odrazu mu zaznaczyłam,że nie chce drogiego i takiego przez który palec będe musiala dźwigiem podnosić. Dla mnie pierścionek może być nawet skręcony z drutu- ważne żeby mnie facet kochał. Bo chyba o to w tym chodzi? A nie żeby przechwalać sie i robić konkursy między koleżankami który pierscionek jest lepszy i droższy. Dla mnie to żenada.

Gość elizkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie chcial zebys wiedziala,ze nie kupic za 200zl :D pewnie nic zlego nie mial na mysli... chyba ze chcial zebys mu oddala ale raczej to niemozliwe...

Gość Chanel-mademoiselle
Ja do dziś nie wiem ile kosztował mój a był robiony na zamówienie u złotnika.Jestem 10lat po ślubie:-)