Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mizera

pierwsza tabletka pierwszego dnia krwawienia??

Polecane posty

mam pytanko, zaczynam brać tabletki anty, dziś a właściwie dwie godziny temu pojawily mi sie pierwsze oznaki okresu tzn. taki tam poczatek bo zawsze mi sie rozkręca powoli i nie wiem czy juz dzis zaczac brac tabletki czy poczekac do jutra az się rozkreci na dobre?? Na ulotce pisze ze pierwszego ale sma nie wiem :( Poradzcie 🌻

ale mam tak słabiuśko to nawet nie okres tylko takie tam \"brązowe\" upławy :(

a jeszcze jedno :) czy jak zaczne brac to bede mieć okres normalnie , czy też moze wcale ?? :)

Gość chudka
Tak, bedziesz miala okres normalnie. Ja np jak zaczelam brac tabletki to przez miesiac mialam plamienie. Nie przejmuj sie jezeli cos takiego Tobie tez sie zdarzy. Mi lekarz powiedzial ze to normalne.

moje obawy wynikaja stad ze wyjatkowo szybko dostalam okres zawsze cykl 27-28dni a dzis tylko 23 :(

Gość *tableta*
Mizeria- mam tak samo,mi również zanim zacznie się okres na dobre, to trochę musi się rozkręcić i miałam własnie ten sam dylemat, co Ty, bo już niebawem zacznę brać tabletki i właśnie zastanawiałam się od jakiego momentu zacząć, oc tego plamienia brązowego czy od normalnego okresu