Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topola

gdy facet udaję twardziela

Polecane posty

Gość topola

na początku znajomości nieopatrznie powiedziałam, że pociągają mnie faceci, którzy mnie nie chcą, i zrobiłam sobie tym krzywdę, Jestem z nim już prawie rok, a on do dziś udaje, że mnie nie chce To się zrobiło męczące, a może naprawdę nie chcę.

Gość topola
sprzatamwagony pociągów pospiesznych na bocznicy dworca kolejowego w Radomiu i dlatego facet mnie zlewa

Gość topola
też jesteś topola? to witam, może założymy klub

Gość jajakat
toś sama sobie narobiła w majtki :P

Gość a według mnie on
na prawde cie nie chce...jak długo mozna udawać? jak sie jest z kims związku to owszem czasem nie okazuje sie sobie tak czułości, ale zeby druga osoba odebierała to tak jak np ty to przesada...mój facet tez na początku zgrywał twardziela, zreszta do dzis potrafi go zgrywać, ale bez przesady - tez mu mówiłam ze lubie takich "nie do zdobycia, a on mi mówił ze nie prawi kobiecie komplementów za duzo i rzadko okazuje uczucia" i co? wszystko sie zmieniło, bo sie kochamy. moze po prostu z nim pogadaj bo widac ze cos jest nie tak.

Gość japońska róża
To raczej nie kwestia tego, że to powiedziałąś, tylko tego, że tacy faceci Cię pociągają. Tacy Cię zawsze pociągali i takiego masz.