Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdrgkih

co na płaski brzuch?

Polecane posty

Gość vdrgkih

jakas konkretna diertka, cwiczenia.....co ograniczyc, czego jesc wiecej, ile i jak cwiczyc, plisss pomozcie.

Gość tui
gowno:) a tak powaznie to brzuszki, nie jedz chleba, makaronow i slodyczy i ciup brzuszki ile wlezie everyday:]

wołasz sąsiada* (ale bez podtekstów erotycznych!!!!) kładziesz się na deske (nawias tak jak wyżej) sąsiad bierze żelasko i prasuje po brzuchu (nawias --||---) oto udana recepta na płaski brzuch! *sasiad musi umieć prasować brzuchy!

Gość a tak poważnie

Gość Carolineee
Ja np mam zamiar spłaścić mój brzuszek do Niedzielnego wyjazdu, mam zamiar jesć tylko jeden posiłek - zupe, no i robić brzuszki codzień. Bardzo zalezy mi na płaskim brzuszsku, bo jade na urlop.

Gość to ja to ja ____
cwieczenia i zdrowe odzywianie= dieta zryj malo ale wszystko:)

Gość ma-ja
a6w aerobiczna 6-ka weidera. Tylko nie ma efektu po 3 dniach - trzeba robić 6 tygodni. Ja dziś 8 dzień i już widzę postęp w moim brzuchu z którym nigdy nie mogłam sobie poradzić...\polecam, choć nie jest lekko. ćwiczenia musisz znlaleźć w necie. Ja znalazłam i wydrukowałam i jak ostatnio szukałam to znów jakoś bez skutku. Ale Tobie życzę pwowdzenia i wytrwałości.