Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie naprawde

zrozumcie głupie dziewuchy! po tabletkach anty sie nie tyje

Polecane posty

Gość głupie naprawde

jak wpieprzasz duzo to i tyjesz.. najlepiej zrzucic na tabletki niz przyznac sie ze po prostu jest sie zasranym obzartuchem!!! mniej jedzcie to nie bedziecie tyc.. jedynie mozna zarzucic tab. ze ma sie o troszke wiekszy apetyt ale to od was zalezy ile żrecie.

Gość imina
no toś się popisał/a. zrozum głupia dziewucho, że można utyć po tabletkach anty i łaknienie czy obżeranie się nie musi mieć z tym nic wspólnego.

Gość głupie naprawde
ulotke miałam przed 5 minutami wiec nie pouczaj mnie dziecinko droga. Jeszcze jedno, w mojej rodzinie jest specjalista ginekolog-poloznik i co nieco o tym wiem. TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE nie powoduja tycia. Tak jak pisalam wczesniej, najlepiej zrzucic na tabletki

No to dopytaj się głupia naprawdę, jak masz okazję w rodzinie - co to jest źle dobrana tabletka hormonalnie... żal czasu na dyskusję z tobą

Gość głupie naprawde
oczywiscie.. ze jezeli jakas glupia paniusia sama sobie wybierze jakie tabletki chce brać to TYJE i niech tyje ile wlezie przez swoja glupote. Ja biore tabletki ponad 4 lata i ANI GRAMA nie przytylam. Nie ośmieszajcie sie pisząć" ja po cilescie przytylam 15 kg a bralam tylko miesiać" "itp. JEstescie załosne i WY nie jestescie DOUCZONE.

Gość głupie naprawde
I jeszcze jedno!!! Tabletki antykoncepcyjne nie powodują bezpłodnośći ANI zadnych skutków ubocznych zwiazanych z zajsciem w ciąze!!!!

Gość głupie naprawde
dodam jeszcze (zeby zadna mnie nie zwyzywala znowu) ze jesli kobieta bierze tabletki pomimo tego ze ma jakies przeciwskazania o ktorych albo nie wie (bo jest taka glupia ze mysli ze nic sie nie stanie) albo nie chce wiedziec (bo nawet nie robila zadnych badan) (chodzi o te miedzy innymi wpisane w ulotce) TO jasne ze POZniej moze zarowno być bezpłodna jak i urodzić dziecko z jakimis wadami.

Gość głupie naprawde
i co wy zrobicie z tymi informacjami co wam przekazalam wasza sprawa;) Wazne ze ja w porownaniu do was ANI nie tyje ANi nie mam zadnych problemow z zajsciem w ciaze (mam synka ktory ma 9 miesiecy)

Gość bo pewnie
miałaś dobrane przez tego fachowca z rodziny, który lepiej się zna od producentów, którzy piszą w ulotkach, że stosowanie tabletek MOŻE POWODOWAĆ ZMIANĘ MASY CIAŁA, ja też od lat stosuję pigułki i wiem w jaki sposób na nie reaguję, nie po wszystkich, ale po większości TYJĘ i nie ma to związku z ilością spożywanych pokarmów mądralo !

Gość psip
mniej agresji dziecko, twój zalosny topic zaraz trafi do kosza..

Gość psip
a wogole co sie tak rzucasz?? czyżby tabletki na Ciebie w inny sposób zadziałały?? tj. wyżarły mózg?

Gość bla bla bla bla bla 569
idz do przedszkola pobawic sie z röwniesnikami, tam mozesz swiecic swoja madroscia CIAU

Gość głupie naprawde
Nie ruszają mnie wasze komentarze. Do tej kobietki co napisała: miałaś dobrane przez tego fachowca z rodziny, który lepiej się zna od producentów, którzy piszą w ulotkach, że stosowanie tabletek MOŻE POWODOWAĆ ZMIANĘ MASY CIAŁA, ja też od lat stosuję pigułki i wiem w jaki sposób na nie reaguję, nie po wszystkich, ale po większości TYJĘ i nie ma to związku z ilością spożywanych pokarmów mądralo ! Po pierwsze nie chodze do lekarza z mojej rodziny- mam swojego prywatnego swietnego lekarza ktory ma super opinie. Ale to nie Twoja sprawa. Zmieniaj tabletki zmieniaj (skoro piszesz ze nie po wszystkich tyjesz mozna wywnioskowac ze bralas kilka) chyba nie jestes swiadomo co to moze spowodowac.. Wiesz wystarczy isc do dobrego lekarza zeby zrobil badania przepisal tabletki i koniec. Widocznie nie stac Cie na pozadnego tylko chodzisz do jakiegos ktory nie zna sie na swoim fachu. ale to Twoj problem. Do reszty kobiet - nie wiem jaki cel mialabym pisac ten post i kłamiąc was. pytalam mojego ginekologa sam to powiedział. owszem mogą wpłynąc na wage ale tylko zle dobrane. Nie wyzywajcie mnie bo to tylko swiadczy o was. Tak bardzo sie przejełyscie czyzby ktoraś z was miala z duzo tu i ówdzie kg? Moze jakies poddenerwowanie spowodowane skutkiem ubocznym zle dobranych tabletek? chodzcie do jakis gównianych lekarzy ktorzy wypisują recepty na odczep.. zycze powodzenia I nie wysilajcie sie pisząc juz co kolwiek pod tym tematem bo SAME SIE OSMIESZACIE.. zegnam

Gość ktoska
Piszesz ze ciebie to nie rusza co tu piszą.... ja mysle ze cie bardzo rusza, bo nie siedziałabys tu i nie komentowała kazdego wpisu A głupia to ty jestes

Gość ktoska
Jesli chodzi o tycie to zgadzam sie z autorką... tabletki same w sobie nie powodują tycia, moga natomiast spowodować ze mamy większy apetyt i wtedy...jemy i tyjemy od jedzenia

Gość noob
co to znaczy: jezeli sa dobrane przez lekarza ? ? :O Ja byłam u gina ale jedyne co mi dobrał to nazwe pigułek: powiedział, że moze mi polecic Cilest bo duzo kobiet go bierze i nie narzekają ... no i biorę, nie przytyłam ani nic....więc jeżeli to się nazywa "dobranie przez lekarza" i jest takie różniące się od wzięcia na własną rękę np. Cilestu bo kumpele biorą i nic im nie jest ...to sie juz nie odzywam :O

Gość spokojnie to tylko awaria
A rodzinka to może ostatnio bawiła się z firmą Schering?To powie Ci wszystko co będziesz chciała usłyszeć,Ty...przez grzeczność nie skończę.

Gość nie tyje sie
kochane pomyslcie troszke od tabsow sie nie tyje od tabsow powieksza sie apytyt i jezeli ktos nie umie nad tym zapanowac to wpieprza jak glupi i tyje ja biore tabsy od ponad roku przy wzrosie 169 waze 47 moj gienek kazal mi przytyc a ja nic moja kol bierze od 2 lat i nie przytyla a jesli tak to sama stwierdza ze od lezenia doogory brzuchemi picicia pifka przed tv poczytajcie ale nie po co lepiej zwalic wszystko na tabsy a samemu nieczuc sie winntym tylko sie obrzerac

Gość tutuu
ja waze 45 kiedys bralam chyba 5 roznych rodzjow i nie przytylam ani grama szkoda😭 teraz nie biore bo nie mam potrzeby😭

Gość szkoda kasy
ja tez biore tab. i nic nie utyalam, tabletki zwiekszja u niekotych apetyt a dziewczyny nie umieja tego kontrlolowac...dla mnie jak ktos tyje to naprawde z lenistwa... skakanka i juz pare kg mniej , rowerek , biegi

Gość szoczek
Do autorki jak mozna byc tak chamskim i wyzywac kogos bez powodu.Piszesz ze masz dziecko to lepiej sie nim zajmij madralo!!!

Gość monti 66
to prawda!jak ma dziecko to niech sie nim zajmie ,a nie siedzi caly dzien na necie i wzystkich obrarza.

Gość głupie naprawde
cały dzien to znaczy ponad godzinke czasu;D popatrzcie na siebie. to wy nie macie co robic. Zajmijcie sie lepiej jakimis cwiczonkami bo bedziecie wygladac jak oblesne tłuste swinie;p tak jak pislaa kobietka wyzej podkaczcie troche na skakance itp

Mam nadzieje,ze wobec swojego dziecka zachowujesz sie inaczej niz na tym forum,bo inaczej dojdzie mi w przyszlosci jeszcze jeden wychowanek do grupy resocjalizacyjnej :/ ehhh

Gość szoczek
wiesz Ty chyba powinnas sie udac do psychiatry bo nie radzisz se z wlasnymi emocjami.Zamiast ginekologa w rodzinie przydal by ci sie wlasnie psychiatra wyszlo by ci to przynajmiej na zdrowie.

Gość głupie naprawde
jedyne co mnie boli to to ze jestescie takie glupie;) a ja z moja figurka nie mam problemow;)

jak chcecie wiedziec:> to tabletki anty szczegolnie ta tanioch starej generacji zawier a dawke hormonow ,ktora u niektorych osob moze powodowac zatrzymywanie sie wody w organizmie...Moze byc ono nawet dosc duze i stąd kilka kilogramow wiecej,,...a tluszcz to bierze sie z pobudek psychologicznych:> jak baba ma poewnosc,ze brzucha miec nie bedize jest abrdziej wyluzowana i moze wiecej jesc czasem :>

Gość libel
Ja przytylam, chociaz sie wcale nie objadalam. Nie moglam tez schudnac w czasie brania tabletek. Dopiero po ich rzuceniu schudlam, chociaz nie stosowalam zadnej ostrej diety.

Gość a ja sie zgadzam
z autorka topiku. Po tabletkach sie nie tyje. Mozna miec wzmorzony apetyt nic wiecej ewntualnie zatrzymuje Ci wode w organizmie ale to raptem moze ze dwa kilo. Opowiadacie durnoty ze po tabletkach sie tyje tak samo jak to po tabletach sie jest bezpolodnym. Smieszne. Jesli jestescie religijne to oki wasza sorawa. Nie bierzcie nikt wam nie karze ale nie opowiadajcie bzdur

Gość Astral
Nie wiem dlaczego, droga autorko, tak obrazasz ludzi. Przeciez na kazdego tabletki dzialaja inaczej i nawet na ulotce jest napisane, ze moga powodowac zmiane wagi (w dol lub w gore). Ja chudne gdy biore tabletki, wiec jakos latwo mi uwierzyc, ze ktos inny moze po nich tyc. Nie kazdy organizm reaguje tak samo na ta sama pigulke, to jest ingerencja w hormony, ktora moze miec rozne skutki.