Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawdęMówię

Niestety tak jest !!! Atrakcyjni mają lepiej w życiu !!

Polecane posty

Gość PrawdęMówię

Niestety muszę przyznać .... Jestem dziewczyną mam 21lat, wysoka szczupła ciemne długie włosy ładna twarz. I zauważyłam dziewczyny atrakcyjne mają w życiu owiele łatwiej !!! Wiem to po sobie. Łatwo mi przychodzi nawiązywanie znajomości jestem komunikatywna wszyscy są dla mnie rzyczliwi mili. W urzędach jestem miło szybko i bezproblemowo obsługiwana. Nawet w szkole byłam lubiana i zawsze szanowana. Fajne uczucie :D::D

Gość a co masz do stracenia
pokaz swoje zdjecie to wtedy sie przkonamy :)

Gość PrawdęMówię
przepraszam szybko pisałam :/

Gość PrawdęMówię
Nie jestem tu po to żeby pokazywać zdjęć tylko stwierdzam smutny fakt.

Tak, ale jeśli dostaniesz awans, to "życzliwi" zaczą siać plotki, że przespałaś się z szefem. Albo w ogóle ominie Cię awans, bo "ładna to głupia". Nie zawsze uroda ułatwia życie.

Gość PrawdęMówię
Niby tak, ale ale jest te małe ale. I tego faktu nie da się zmienić taka jezt rzeczywistość.

Gość PrawdęMówię
kurczeee teraz będziecie się czepiać mojego błędu ortograficznego jedengo

Gość pusta rura z ciebie
nie wierze ja tez jestem ladna, zgrabna, wysoka, atrakcyjna, zadbana ale nie tak pusta jak ty

Gość puknijcie się w głowę
wy atrakcyjne(sic!),bo naprawdę żałosne jesteście

Gość kufala
samo pisanie o sobie w taki sposob swiadczy o osobie..Ok,mozna podzielic sie takowym faktem,ale nie w taki sposob..Nie dziwne,ze beda cie tu teraz atakowac i troche Ci sie oberwie.. Ja z koleii nie uwazam,ze jest sie z czego cieszyc bedac owocnie obdarzonym przez matke nature- sa tego plusy i minusy..Plusy wymienilas...a minusy..?To,ze z kobietami gorzej sie dogadac?To,ze wiekosc osob uwaza,ze ladna morka mozna wszystko zalatwic i mowia.." Idz X do tego i tego i zalatw to- niezla dupa jestes to ci nie odmowi"..Albo niemile zaczepki na ulicy?Czy chociazby to,ze trudno znalezc prawdziwego przyjaciela plci przeciwnej...bo predzej czy pozniej chce cie dotknac,przespac sie z toba..itd...Dla mnie jest to zalosne..

Gość ja ja ja
jezeli juz to ''jest TO male ale'', a nie ''te male ale'' i bede sie czepiac!!!!

Gość no to może ja się wypowiem
W podstawówce byłam szarą myszką. Gdzieś tak w wieku 16 lat nagle wyładniałam. Ludzie zaczeli zauważać moją urodę, figurę i ją komentować. Było to dla mnie czymś nowym. I nie ukrywam, że bardzo przyjemne. Teraz po wielu latach z doświadczenia widzę, że w efekcie u jednych wywoływało to sympatię, a innych to drażniło. Ponadto uroda nie ma związku z pewnością siebie, przynajmniej nie u mnie. Jestem cholernie nieśmiała. Na zewnątrz ładnie wyglądam, a w środku czuję się nikim! Ludzie to widzą i udzielają mi rad w stylu "musisz być pewna siebie, musisz uwierzyć w siebie". To nie takie proste. Taką mam osobowość od dzieciństwa. Znam osobiście wiele osób brzydkich, a jednak mających silne poczucie własnej wartości i pewność siebie. Chyba bym jednak wolała być brzydka i pewna siebie niż ładna i nieśmiała. Z perspektywy czasu wiem, że nieśmiałość zniszczyła mi kawał życia.

Gość Astral
No to jak Ci tak dobrze w zyciu, bo jestes atrakcyjna, to sie ciesz.

Gość o ja pierdziele
Kufa, a ja jestem zajebista laska, zawsze zadbana, faceci podrywaja mnie na kazdym kroku, na dodatek wlasnie jeszcze schudlam ze stresow, bo moj chlopak mnie zdradzal, jestem klebkiem nerwow, mam 31 lat i nieuporzadkowane zycie osobiste, na dodatek dla tego gmnoja poswiecilam takze zycie zawodowe i guzik z tego mam. Tymczasem moja przyjaciolka jest mala i przygruba, ale noszona na rekach przez swego faceta, usmiechnieta i szczesliwa, i kto ma lepiej??? Skup sie na naprawde waznych rzeczach kolezanko, a nie na tym, ze ludzie podziwiaja Twoja urode.

Gość JNPJMJMOP
Jaka mądra ta ostatnia wypowiedz..naprawde podziwam podejscie i dystans do swojej urody mysle ze jeszcze ułozy Ci sie zycie, jeszcze bedziesz szczesliwa:) POzdrawaim

Gość PrawdęMówię
zasysam bąki z siłą wodospadu

Gość rotterdam
Nie wiem , dlaczego zawsze rzuca się sfora psów na kogoś , kto stwierdził , że jest ładny. A co , ma udawać , że nie wie , że jest ładna ? Też uważam , że uroda ułatwia życie. Nie mówię tu o jakiejś obrazkowej urodzie , powalającej , ale po prostu estetycznie wyglądająca osoba zwykle łatwiej sobie radzi , zwłaszcza z osobami przeciwnej płci.

Gość Blashka
...dziewczyna ma racje...powiedziala o swoim wygladzie, a oceniacie ja jako pusta, poniewaz o tym pisze. Bez sensu...ja np. wiem, ze jestem blyskotliwa, pewna siebie i znam swoja wartosc, ale to prawda, ze ludzie oceniaja najpierw po wygladzie(zanim zdolasz sie odezwac) i tez mialam wiele przyjemnych zdarzen zwiazanych tylko i wylacznie z ocena urody... ...stwierdzam fakty :) posdroo z UK :)

Gość rotterdam
wącham dupy

Gość Blashka
kocham sie analnie z knurem

Gość siedem_nasto_latka
Myslę, że może czasem to prawda, ale to dotyczy takich duperelnych spraw. Na przykład ja nie jestem moze jakoś bardzo ładna, ale dosyć i niektórzy, zwłaszcza chłopcy, albo mężczyźni są dla mnie bardziej sympatyczni, tylko dla tego. Jak trzeba przełozyć u matematyka klasówkę, albo coś, to zawsze mnie wysyłają :D I jeszcze mi nie odmówił. No i łatwiej mi kogoś poznać, ale to może badziej dlatego, że ja w ogóle lubię być między ludźmi. Ale, tak w ogle, to wcale w ważnych sprawach nie mam jakoś lepiej (pewnie nie jestem aż taka ładna :D ), za to częsciej mnie jacys pijani na ulicy zaczepiają, albo w autobusie, jak jest tłok..brr...

Gość siedem_nasto_latka
I sorry, ja nie jestem jakaś tępa, tylko mi klawiatura nawala i jakoś tak dziwnie mi się pisze. Wiem, że się pisze dlatego razem i w ogóle :D

Gość lalalumada
Lepiej w życiu mają mili, sympatyczni, otwarci, weseli ludzie. tacy na luzie, nie konfliktowi i o miłej powierzchowności. Można być piękną laską z mordą na kwintę i zawsze niezadowolona miną księżniczki....wszyscy uciekną z krzykiem! Osobowość się liczy, zadbany wygląd, miła uśmiechnięta twarz...

Gość siedem_nasto_latka
kopuluje z kozami

Gość siedem_nasto_latka
Z kozami nie, tylko z trykami, bo jestem hetero, Ty nie?

Gość rotterdam
można też być piękną laską z zadowoloną miną. Skąd te odwieczne podziały ";piękna i głupia" , "brzydka i mądra" , "piekna i rozpieszczona" , "brzydka i pogodna" , "bogata i zła" , "biedna i dobra"