Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Piękne polskie piosenki o spełnionej i niespełnionej miłości...

Polecane posty

Gość sylwia kamil
Jakie są Wasze typy? Moje to: PIN- Bo to co dla mnie Anita Lipnicka- Ostatni list Jessica Simpson-For your love B.Adams-Everithing I do Whitney Houston-I\'ll

Gość Agaaa.. :)
Ściągnij sobie piosenkę: Ania Deko - O nic nie pytaj Grubson - Naprawimy to

Gość Daisy .
ojoj dużo ich dużo . ja ostatnio szaleję za piosenką Juli i Faba "NIe Opuszczę Cię" . śliczna jest też Friends "Naczę Cię Żyć" i na niespełnioną Verba "NIe Łam Mi Serca" . tak wymienię : Tomasz Niecik "Kochaj i Szalej" RH+ "Po Prostu Miłość" Pectus " To Co Chciałbym Ci dać" mmm... kocham ten utwór . :******* Mairna I Mrozu wenus Mars" KOMBII "Zaczaruj Mnie" HappySad " miało Być tak Pięknie" !! i oczywiście "Kołysanka" Sumptuastica . jeszcze duużo ale może nie polskich . te na mnie działają .

Gość Paulilunia
Witam ;) bardzo prosiłabym kto moze niech przesle mi wlasnie tytuly piosenek o spelnionej i niespelnionej milosci ;) Bede bardzo wdzieczna ;* Moj meil to paulina_chrobot@wp.pl

Gość magda0w92392032
shout -smak ciszy bajm-biały stół hey-list hey-ja sowa sylwia grzeszczak-małe rzeczy nefer-w deszczu płacz video-papieros tomek lipiński -ostatnia pioseenka o miłości shout-jesli chcesz

Gość nawiasem pisząc
frankie goes to hollywood - power of love

Gość K o c h a m
Właśnie ja uwielbiam!GORĄCO POLECAM--- Magda - nigdy więcej!najlepiej posłuchać przed wdawaniem się w związek

Gość GirlInLove
Edyta Bartosiewicz- Ostatni -||- Sen -||- Opowieść -||- Miłość jak ogień Coldplay- The Scientist Kings of Leons- Use Somebody Varius Manx- Piosenka Księżycowa Natalia Kukulska- Zakochani Bajm- Być z Tobą Piasek- Imię deszczu Maroon 5- She will be loved Maria Mena- It must have been loved ( w wykonaniu roxette tez jest ok) Shakira- The one Beyonce- Smash into you John Lennon- Imagine Bryan Adams- Heaven Roxette- Spanding my time Celine Dion- Falling into you Guns and Roses- Don't Cry Aerosmith- Crazy Bon Jovi- Always One Republic- Secrets Lifehouse- you and me :)

Gość vonios
Pamięta ktoś o polskim wykonawcy ,który śpiewał o dziewczynie Serbio ?

Gość Zózó
Mezo- Kryzys M.Brodka- Tez i wiele innych a z zagranicznych może nie o miłości ale moja naj. Evanescence- Bring Me To Life

Gość Ulotna_chwila
Miłość mi wszystko wyjaśniła miłość mi wszystko rozwiązała

witam szukam piosenki ktora slyszalam 4 lata temu ale moze byc starsza nie znam wykonawczyni ani tytulu kojaze tylko pewne frazy: mily moj gdzie mam cie szukac dzis... jak mam powstrzymac lzy ... ktora droga isc nie wiem czy taka kolejnosc co miedzy tym tyle tylko pamietam no i to ze jest piekna jesli ktos kiedys slyszal prosze o pomoc.

Gość KiniaMalina
Ja lubie KASA - Piekniejsza , Bangles - Eternal Flame. Wiecej takich nutek jest na www.romantyczne.tnb.pl

Gość Gingenber
Dla mnie Anna German - Jestes moja miloscia.

Gość marlenka47
weekend-za milosc ma toples-gorzkie lzy toples-bede twoj tchnienie-prosba o milosc lales-pamietam o tobie

Gość Miłośnik muzyki
Polskie piosenki o spełnionej i niespełnionej miłości. Maleo Reggae Rockers - Jak Wiatr Maleo Reggae Rockers - Zabierz Mnie Maleo Reggae Rockers - Serca Nie Oszukasz Maleo Reggae Rockers - Ostrożnie Maleo Reggae Rockers - Kocham Cie Tak Samo Maleo Reggae Rockers - Kochać Aby Żyć Ewa Braun - Ucieczka Edyta Górniak, Radosław Krzyżowski - Na pierwszy znak Assia Akhat, Bogusław Linda - Gdzie mam szukać cię Ashley - Dwa Serca Artur Rojek - Cisza i wiatr Anna Jurksztowicz - Zmysly precz Anna Jantar - Witaj mi a to powinno załatwić sprawę :) http://www.piosenkimilosne.org/

Gość serdeczne serduszko
Serdecznie zapraszam na mój sennik, ktory jest na moim blogu ( jest juz ponad polowa!) zaczyna pojawiac sie tez savoir vivre napewno bedzie tez Imiennik i wiele innych ciekawostek http://sennik-dreamer.blogspot.com/ *** sprawdz co dzis w nocy Ci sie snilo*** :*

Gość Olka122203
Dżem-do kołyski various manx-piosenka księżycowa

Gość noprzeeeszzartujeteej
Borgore-Nympho

Moje ulubione to np: Wydra - jeśli chcesz, Wydra - Wyspa, Górniak - oj kotku...

Gość nieogryzek
Michał Bajor: --nie chcę więcej -moja miłośc największa lady pank-zawsze tam gdzie ty