Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamicka

Co na pamięć i koncentrację?

Polecane posty

Gość kamicka

jakieś witaminy? jakie?

Gość kamicka
up sesja sie zbliża!!!!!

Gość kamicka
a co to? jak dziala? po jakim czasie widac skutki? ile kosztuje?

Gość mkwawa
Ja polecam magnez- na mnie dobrze działą oraz stronkę www.memo.pl tam jest sporo o pamięci.

Gość AnkaZed
Cos slyszalam o tej stronie memo,ponoc organizuja jakis konkurs.Wie ktos o co w tym chodzi?Moze jakas fajna nagroda*))

Gość mkpl
Konkurs już się skończył ale jest wiele ciekawych informacji na tej stronie:) warto poczytać

Gość Tomasz Ksyl
Przede wszystkim zdrowe i sprawdzone suplementy, które w długim okresie nie zrobią tobie więcej krzywdy niż pożytku (wierz lub nie, ale ludzki organizm, w tym mózg, ma ogromne tendencje do rozleniwiania i kiedy zbyt długo dostaje jakiś dziwny preparat, to potrafi się od niego uzależnić). Koniecznie zobacz na http://na-skupienie.pl i pierw poczytaj ich artykuły na temat poprawy skupienia i pamięci, a potem zobacz na ofertę suplementów. Bo ze zdrowiem nie ma co ryzykować i bawić się w hazard. Lepiej od razu wybierać sprawdzone środki... :) Pozdrawiam, Tomasz

Gość violciaa

Moja mama miała bardzo duże problemy z pamięcią. U niej to wynikało z przemęczenia i słabej diety, niestety ciężko mi było ją przekonać do zmiany nawyków, bo nie mieszkam razem, ale zlecilam tacie żeby jej pilnował. Do tego kupilam jej geriamoc witaminy żeby ją wzmocnić  i trochę też pamięć wspomóc.Poprawa jest, w końcu nie muszę jej wszystiego o 3 razy powtarzać, mama sama widzę jest bardziej energiczna, teraz przesiaduje ciągle w ogródku i przesadza, rozsadza kwiay i warzywa, ma na to silę co już jest dużym sukcesem