Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srakataka

plastry antycelulitisowe do naklejania na pupę

Polecane posty

Gość ---ala
lusesita a wiesz czemu sa takie rozbieznosci cenowe tych plastrow? np na allegro koszt 55 zl w rosmnie 38zl a na stronie internetowj 68zl czy to wogole te same plastry skoro one sa reklamowane przez zakupy wysylkowe to czemu w rosmanie sa do kupienia a i jeszcze mam pytanko jaki stopien celulitu ty mialas uzywasz kremow jeszcze ? do tego i co wogole celulitu juz niemasz nawet jak wezmiesz skure w rece i scisniesz? prosze o odp

Gość te plastry to ściema
:-P

Lusesita czekamy na fotki :) A ceny sa różne bo to zależy od ilości plastrów w opakowaniu. Stąd różnica między 38 a 65 zł :] Jutro idę po plasterki-mam nadzieję, że zadziałają bo jak patrzę na swoją pupę to mi się płakac chce :( I nie wiem czym mój się chłopak rajcuje :P Życzcie mi powodzenia :)

Gość plastery plasterki...
tak w Rossmanie sa innej firmy niz te na allegro i w sklepie wysylkowym. Zreszta te np. z apteki sa po 70 zl ale jest ich dwa razy wiecej niz te co uzywa Lusi. Ale i tak to sciema :P

Gość plastery plasterki...
W Rossmanie mozna je znalesc na polce z lekami, kolo prezerwatyw i lekow na bol glowy :P W Krakowie ta polka znajduje sie blisko kas.

no to napiszcie czy warto czy nie! Jest lato, czas sukenek, spódnic i szortów...a tu taki klop :( Muszę się zapisac na aerobik. Trzeba ruszyc tyłek!

no to napiszcie czy warto czy nie! Jest lato, czas sukienek, spódnic i szortów...a tu taki klops :( Muszę się zapisac na aerobik. Trzeba ruszyc tyłek!

Gość kafka25
a moze ktos jeszcze oprocz Lusi je uzywal?? Bo to tylko jeden pozytywny glos, a to troche malo by sadzic ze dzialaja.

no właśnie...mało cos tych pozytywów :) przydałoby się wiecej do potwierdzenia....

Gość lusesita--------
wiesrymy ci we wszystko. tzn wam czyli bomba i ty. czyli ty sama,hehe drodzy panstwo jakbyscie nie zaajrzylito lesesita i bomba to tylko lusesita albo tylko bomba :D:D

Gość lusesita--------
juz w piatej odpowiedzi mamy odpowiedz na pierwsze pytanie.

Gość to ja jestem bomba

Gość Jak tam pupa hm

no włąsnie,....cisza....mało cos tych postow na temat ładnych posladków :P

Gość rhena
Hej hej...powiedzcie czy używalyscie w czasie stosowanie plastrow jakies tabletki antykoncepcyjne? Na jakims innym forum (chyba jakies fitness) doczytalam, ze kuracja hormonalna moze skutecznie pokrzyzowac dzialanie plastrow w stylu vitacell... Co wy na to? Ktos cos wie?

ja sie własnie tak od jakiegos czasu zaczęłam poważnie zastanawiac, czy to czasem od tabletek antykoncepcyjnych nie pojawił sie u mnie ten cholerny cellulit czy jak mu tam :/ Wczesniej takiego problemu u siebie nie zauważyłam....ale jak spojrzę na to teraz to chyba mam rację.... Zaburzenie równowagi hormonalnej może byc powodem powstawania skórki pomarańczowej. Moze wiec odstawic tabletki i zniknie to cholerstwo? :P Ale nie wiem czy sie na to zdecyduje ;)