Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuhuuuu

Boniderm pomada ojca Grzegorza!!!!!

Polecane posty

Gość ktos stosuje

no jak kobitki sie Wam spisuje Boniderm??? jak używacie długo i widzicie efekty to piszcie opinie!!!

Gość agna_25
Wczoraj kupiłam Boniderm i z niecierpliwością czekam na rezultaty. Warto poeksperymentować zwłaszcza, że jest niedrogi (10,50zl – sklep zielarsko-medyczny „Werbena” Wroclaw). Przytoczę wypowiedź na jednym z forów: i tez mam jeszcze czasem straszny wysyp. to podobno po kremach. pelno w nich sztucznych składnikow... a najbardziej pryszcze robia sie podobno po składniku parafinum liquidum czy cos takiego. sprawdzcie czy w waszychkremach jest w skladzie ten skladnik. ja zauwazyłam, ze jak uzywam kremow bez tego skladnika to nie mam pryszczy! dobre jest tez mydlo ziołowe boniderm. mialam straszne syfy i pierwsze efekty po tym mydle było widac po okolo 3 tyg. mydlo mozna kupic w sklepach z ziolami lub na allegro. 200 ml. kosztuje okolo 14 zl. dobra jest tez masc aknemycin. kosztuje okolo 30 zl. masc kiedys byla na recepte bo ma w skladzie antybiotyk, ale teraz jest juz bez recepty. tez jest swietna! i trzeba sie powstrzymac przed dotykaniem twarzy. nawet chwilowym. A tu macie linki, gdzie można kupić ten specyfik: http://www.bonimed.pl/ziola_leki-gdzie_kupic.html A tu trochę na temat samego preparatu: http://www.bonimed.pl/ziola_leki-produkty-boniderm.html

Gość klaudis
ja go uzywałam jak macie pytania to walcie smiało hehe

Gość Enigmatyk
Ja pomady używałem już 15 lat temu. Wszystko było OK tylko jakoś miałem opory, bo miała taką konsystencję, że mówiliśmy na to "PLEMNIKI O. GRZEGORZA" Jest więcej specyfików O. Grzegorza.

Gość gość
Z tą specyficzną konsystencją Bonidermu można sobie poradzić wstrząsając go co jakiś czas. Wtedy konsystencja wraca do normalności i jest jednorodna. Zapach Bonidermu faktycznie też nie jest najmilszy, ale dość dobrze się spisuje w przypadku skóry z problemami. Preparat http://podarujzdrowie.pl/boniderm zawiera wyciąg z mydlnicy lekarskiej, tataraku, łopianu, pokrzywy i rumianku. Całość dobrze wpływa na kondycję skóry: i oczyszczająco i przeciwzapalnie. Dużo osób chwali efekty stosowania bonidermu.

Gość Gość

Zamówiłam i mam nadzieję że bedzie dobry.

Gość gość

Opinie Boniderm są w necie pozytywne.

Czy ktoś z Was używał Bonimed?