Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sie denerwowac

skutecznaosc 1 tabletki

Polecane posty

Gość mam sie denerwowac

czekam na okres aby zazyc tpierwsza tabletke po d4-miesiecznej przewrie i nic :( denerwuje sie, czy zaczna dzialac o czasie, czyli za 3 tygodnie :( nie wiem co mam zrobic :(

Gość olalalala
tez mam podobny problem brałam tabletki ale moj facet wyjechał pol roku temu, wiec stwierdzilam, ze zrobie sobie przerwe okres mialam nieregularnie i teraz czekam aby zaczac brac pigulki a tu nic :( a niebawem wakacje i nie wiem co robic :( w ciazy nie jestem zdąze wziac te pigulki?? beda skuteczne???

Gość olalalala
pomocy !!!

Gość pomozcie prosze

Gość noob
no ale co ma nie działać ?? tabletka działa od pierwszej zażytej, więc nie kumam ? :O

Gość olalalala
działa od pierwszej?? moje kochanie wraca za 17 dni, a ja jeszcze nie mam okresu i nie moge zazyc tabletek, wiec sie denerwuje

Gość pyszczka
nie wiem ale ja bym chyba poczekała na ten okres bo wtedy tabletki bedą działały tak ja należy.ale jak nie macie tak strasznie długo to zapytajcie lekarza czy mozna tak w srodku sobie wziąć i co trzeba robic ale pewnie dodatkowwo sie zabezpieczać:/

Gość noob
no tak, działa od pierwszej. nie stresuj sie tak

Gość olalalala
nie mozna zazyc bez okresu :( nie stresuj sie....wraca po pol roku i mam go prosisc o zabezpieczenia :( kurcze

Gość a co zlego w tym zeby facet
uzyl gumy???? Korona mu z tego pustego lba spadnie? :P

Gość olalalala
ja tez nie lubie, mam uczulenie, a poza tym gdzie romantycznosc, dlugo oczekiwana namietnosc, dobry, wyuzdany sex?? :( och

Gość noob
no ale do 17 tego jeszcze jest kawałek czasu nie ? a kiedy ten okres miał byc ?

Gość olalalala
ostatni mialam 14 kwietna :( od czasu kiedy odstawilam tebletki, cykle sa bardzo nieregularne :(

Gość olalalala
ach i byłam i lekarza wiec ciąża jest wykluczona....

Gość noob
a nie mozesz zarzyc luteiny na wywołanie okresu ?

Gość olalalala
nie wiem co to takiego :( i chyba jesli nie dostne tej cholernej miesiaczki pojde do lekarza, w poniedzialek....czyli zostanie 2 tygodnie.......ciekawe czy zadzialaja.......

Gość noob
luteina działa do 5 dni od zarzycia pierwwszej tabletki, wtedy powinien pojawic sie okres, jezeli tak cie matrwi ten brak okresu to idź czym prędzej do lekarza i popros go o przepisanie ci luteiny :)

Gość olalalala
moj lekarz przyjmuje tylkkkkkkko w srody i poniedzialki :( ach te cholerne gabinety :( dzieki, pojde jak dzialaj od pierwszej tabletki, czyli bedzie ok.....mam nadzieje ;)

To normalne co piszecie,po odstawieniu tabletek tak może być,choć piwrwszy okres raczej jest regulernie,ale mimo wszytsko czasem się rozreguluje.Też tak miałam,a tabletka powinna zadziałać od pierwszego dnia.Jeśli jest potwierdzone,że ciąży nie ma to czym tu się obawiać,że okres się spóźnia:Oja wiem,człowiek chce być spokojny.....

Gość olalalala
martwie sie tym, ze nie zdaze, a raczej moj organizm, przygotowac sie na to spotkanie tak, pierwszy okres był o czasie, ale potem z dluga przerwa no i teraz tez prawie dwa miesiace :( a im bardziej sie denerwuje, tym bardziej zapewne sie opoznia :(

Gość mnb
mama teen sam problem :P moj byczek wraca za tydzien, dzis biore 3 jzu tabletke:) lekarz przepisal mi luteine i wszystko jest ok :) poprostu idz do lekarza i popros go o recepte na luteine, wyjasni ci wszystko co i jak:) pozdrawiam :D

Gość julia22
ja jestem na koncu pierwszego opakowania tabsow a moje serce juz 4 razy wiecie.no skonczyl w mojej.... myslicie ze moge byc w ciazy?

Gość olalalalalala
przeciez napisaly ze dziala od pierwszej, wrocilam z pracye i nadal nic, mimo ze brzuszek mnie boli :( a do poniedzialku daleko :( i do wyczekanych chwil tez coraz blizej........

Gość olalalalalala
nadal nic :( :( :( nie mam :(

Gość *tableta*
dziewczyny ja dopiero zaczynę brać tabletki i już po prostu nie mogę doczekać okresu- mógłby przyjśćjak najwcześniej a tak pewnie bedzie około 17, o ile się nie spóźni :( Mam już dość gumek

Gość olalalalalala
ja tez chce brac, musze :( i spoznia mi sie okres :( a moje kochanie przyjezdza za 16 dni :(