Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriella

ślub o 14 kto jeszcze

Polecane posty

Gość olap29
A swoją drogą Dianusiu i Gabriello napiszcie coś o sobie skąd jesteście itp bo jesteście oprócz mnie oczywiście najczęstszymi osobami wchodzącymi na nasz topiczek i fajnie by było jakbyśmy sie zaprzyjaźniły w końcy mamy teraz takie same troski i zajmujemy się podobnymi rzeczami ;) pozdrawiam serdecznie ;)

Gość dianusia
Hej OLa! Ja jestem z Warszawy,przygotowania trwają,załatwiliśmy już formalności z księdzem ,jesteśmy w trakcie wybierania zaproszeń,co do autobusu to tez juz mamy zaklepany bo mój narzeczony bierze od siebie z pracy.Zostały nam jeszcze drobiazgi,buty dla mnie,kwiaty,samochód w zasadzie też już mamy tylko trzeba podpisać umowe.To tak po kr otce wygląda,ja bede miala wiecej dylematów niż mój przyszły mąż,bo on jest bardziej zdeydowany.Kobiety jak kobiety wybieraja,przebieraja i nie moga sie zdecydować.Oby tylko pogoda była tego 16 września.A jak u Ciebie,jaka masz suknię i skąd jesteś.Pozdrawiam i buziaki

Gość olap29
Hej Dianusiu ja jestem z Gliwic ;) Śląsk sukienkę mam prostą i elegancką dopasowaną bez gorsetu jednoczęściowa jak ją przymierzałam to wiedzialam że to ta;) ma z tyłu troszkę koronki troszke ją przerobiłam pod moje potrzeby i myślę że będzie oki nie martw się na pewno będzie pogoda będe trzymała kciuki ;) Ale upał dzisiaj wróciłam z kąpieliska i padam teraz wyglądam jak rak ale coż trzeba się opalić żeby ładnie wyglądać a nie tak blado. Pozdrawiam miłego dnia;)

Gość dianusia
Hej Oleńko!Z której części Gliwic jesteś,bo ja tam kiedyś często bywałam w okolicach ul.Daszyńskiego.Fajnie ja też będę miała sukienusię jednoczęściową na ramiączka do tego bolerko z koronki.Jak bedziesz chciała to poadam Ci stronkę i sama zobaczysz.Pozdrawiam .Ps.Ja też jestem spalona juz mi złazi skóra:)

Gość olap29
Hej ja mieszkam w rejonie ulicy Tarnogórskiej nie wiem czy kojarzysz Dianusio ;) Na przymiarce byłam sukienka mi sie podoba i jestem zadowolona tylko mam dylemat bo nie wiem czy chcę mieć welon czy nie raz myśle że wolę mieć kwiatka we włosach innym razem że welon i tak to ze mna jest następną przymiarkę mam 14 lipca i wtedy muszę podjąć decyzję ;) Jakbyś mogła Dianusio to podaj mi linka ja niestety nie mam linka mojej sukienki ale jak tylko będe miala zdjęcia ( pewnie już po weselu to jak będziesz chciala to wyślę) Witaj Smerfetko dziel się spostrzeżeniami ;) z nami ale rymik ;) Pozdrawiam Was dziewczynki życzę milego wieczorka.

Gość Dianusi
Ja jestem juz po slubie co do godzinki to fakt było wczesnie ale ze wszystkim zdążyłam

HEJ DIANUSI..... A POWIEDZ MI...SKORO JESTES PO... CZY GOśCI ENIE ZMECZYLI SI ESZUBKO, WYSTARCZYLO JEDZENIA..JA MAM 4 POSILKI CIEPLE ZIMNA PLYTA TORT CZY STANDARD... I O KTOREJ ZACZELA ROBIC FRUZURE ,MAKE UP..???