Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaLaMnNa

JAK ZALATWIC FACETA

Polecane posty

Gość ZaLaMnNa

MAM JUZ WSZYSTKIEGO DOSYC.MóJ KOCHANY MęZULCIO WIECZNIE MNIE OKLAMUJE.BYLY PROBLEMY Z PRACA-TERAZ JA MA I MYSLI ZE JEST PANEM SWIATA.ZACZYNA WYPOMINAC MI ILE PIENIEDZY I NA CO WYDALAM.ALE NIE W TYM PROBLEM...PRACUJE NIBY DO 20.00 ALE DOWIEDZIALAM SIE ZE Z PRACY WYCHODZI JUZ O 17.CIEKAWE GDZIE SIE KURDE SZLAJA.POMOZCIE!!!!

Gość Zawsze ten
kretyn - podszywacz wchodzi na tematy, które powinny być potraktowane poważnie. Zabanować tego debila!

Gość ZaLaMnNa
NIE PRACUJE-SIEDZE PRZY DWOJCE DZIECIAKOW.

Gość ZaLaMnNa
POSZLABYM DO PRACY GDYBY JASNIE PAN ZOSTAL PRZY DZIECIACH.ALE SZANOWNY PAN PALCEM PRZY NICH NIE RUSZY.

Gość trzeba
sledzic sledzic.......

Gość spojrzmy prawdzie w oczy
czyli co- codziennie znika na 3 godz po pracy i udaje przed toba, ze konczy o 20:00. Przy dzieciach nie pomaga. A szanuje Cie chociaz, docenia? kiedy Ci ostatni raz powiedzial komplement? przytulil? powiedzial, ze kocha? cos w tym zwiazku nie gra...

Gość ZaLaMnNa
ALE PRZEDSZKOLA TEZ KOSZTUJA.

Gość ZaLaMnNa
po kolacji nawet nie powie dziękuje, seks miałam z nim w czasie płodzenia ostatniego dziecka:O nawet laski nie che abym mu robiła:( coś tu śmierdzi i na pewno nie są to moje nogi...

Gość ZaLaMnNa
A TAK NA MARGINESIE TO TE WASZE RADY SA NAPRAWDE NIEWIELE WARTE.WIDAC W NASZYM ZASRANYM PANSTEWKU DALEJ PANUJE ZASADA ZE FACECI WSZYSTKO MOGA!!!!!!!!!!!

Po pierwsze nie wrzeszcz.Nie da się tego cyztać. Po drugie zapytałas go , co robi przez te 3 godziny? po trzecie taka jest prawda , ze meżczyxni nie chca wracac do domu , gdzie wiecznie niezadowolona zona potrafi tylko miec pretensje i zrzędzic , nikt tu za Ciebie problemu nie rozwiąże.

Gość ZaLaMnNa
A TAK WOGOLE NIECH TA OSOBA Z MOIM NICKIEM NIE PODSZYWA SIE PODEMNIE(NA RAZIE NIC NIE PISALAM O ZADNYCH KOLACJACH I ROBIENIU LASKI)

jezeli zapytasz i tak sie nie przyzna podpusc go - powiedz ze wiesz, ze cie zdradza, ze wychodzi codziennie 3 godziny wczesniej z pracy... moze cos powie

Gość spojrzmy prawdzie w oczy
autorko topiku: po pierwsze- zaczernij sie po drugie- przestan krzyczec, WYLACZ TEGO CHOLERNEGO CAPS LOCKA! :p po trzecie- zacznij z nami konstruktywnie rozmawiac a jak nie chcesz- to zglos topik na 'smietnik' i po krzyku

Gość ZaLaMnNa
SORRY ZA WRZESZCZENIE.ALE JA MAM NA TEN TEMAT INNE ZDANIE.MOIM ZDANIEM MIAL ZA DUZO W D...IE A NIE ZRZEDLIWA ZONE.ZALOZYL RODZINE TO MA TEZ SWOJE OBOWIAZKI.WIADOMO JAKBY TO SIE WSZYSTKO SKONCZYLO GDYBYM JA TEZ DO TEGO WSZYSTKIEGO TAK PODCHODZILA.

Gość ZaLaMnNa
GEJEM RACZEJ NIE JEST,, ALE DZIĘKI ZA RADĘ, KIEDYŚ POWĄCHAM MU PENISA;):p

Gość ZaLaMnNa
NO I ZNOWU JAKIŚ PALANT SIE PODSZYŁ!!!!!! CZY JEST COS TAKIEGO JAK ODPOWIEDZIALNOŚĆ WSROD FACETOW? CZY SA WOGOLE ODPOWIEDZIALNI FACECI? PATRZAC NA MEGO MENZA RACZEJ NIE!!!!

Gość To może
załóż sobie czarny nick i napisz o co tobie chodzi :-D

Gość Weź się za naukę
dziecko i przestań wymślac androny, bo załatwisz sama siebie