Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panorama 33

mężczyzna porzucony-drań czy ofiara?

Polecane posty

Gość panorama 33

Mężczyna, którego zostawiła żona..Dlaczego z nim nie wytrzymała? czego brakowało jej w związku? Cżego on nie był w stanie jej dać? Czy to, po prostu ,zła kobieta była? nie potrafiła docenić , niewdzięcznica, jego starań?

Gość chcesz wiedzieć
nie zapewnił jej poczucia bezpieczeństwa ,to najwazniejsze,jesli o sex chodzi,temperamenty to tez ważne,ale jak są inne cele i marzenia..nic się nie da zrobić nie ma co się męczyć

Gość tak se pisze
różnie bywa...

Gość panorama 33
poznala takiego..dla mnie ideał. Ciepły , czuły trochę nadopiekuńczy, sex najlepszy od lat.. Ale tak mnie dręczy ostatnio to pytanie, dlaczego ONA, tego nie doceniła? A może tamto rozstanie go czegos nauczyło? Potrafi sie zmienić?

Gość chcesz wiedzieć
ojj potrafi,na pewno docenić jak coś stracił/a,wiem po sobie

Gość Jak go zostawiła
To musiał nie być taki fajny .Przyjzyj sie uwaznie a sama znajdziesz odpowiedz . Tylko on móglsiezmienic kazdy zwiazekw jakimsstopniu zmienia ludzi. Podzymuje wypowiedz powyzej nie zapewniał jej bezpieczenstwa i stabilizacji. Znasz kobiete ,która odeszla od bogatego meza??

Gość liselle
Podzymuje wypowiedz powyzej nie zapewniał jej bezpieczenstwa i stabilizacji. Znasz kobiete ,która odeszla od bogatego meza?? - nie, raczej on je zostawia, ma inne itp ale wiem, ze wynika to z faktu, ze kazdy chce byc kochany, facet tez, nawet jak bogaty a gdzie tu milosc? a ktos ceni kase i bezpieke? nonsens a czy jak porzucila go zona.. hmm niekoniecznie, czasem oan jts na ni, i chocby on był złotem, ona uarcie tego nie doceni, bo nie kocha, nie zalzy jej ale wiem, ze wsystko uczy, kazde nasze postepowanie Milosc wzytsko zwycieza, ale trzeba budowac ja we Dwoje:):)