Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajeczka

CO SADZICIE O GUMKACH I ICH SKUTECZNOSCI?ZA I PRZECIW...

Polecane posty

Gość teraz jest dodrze
kiedys uzywalismy gumek i to bylo straszne :(rozkoszjecie sie soba a tu nagle ...........jak ma byc cos wiecej to katastrofa..........musisz odczekac potem ta wczesniejsze apogem odchodzi ,oczywiscie nie zanika namietnosc ale to nie to samo jak nie musisz o tym myslec...... teraz biore yasmin i jestem bardzo zadowolona....jak mamy ochote to nigdy czasr nie pryska

Mi zawsze powtarzał mój ginekolog, że \"z prezerwatyw najładniejsze dzieci wychodzą\"... I ja mu przyznam rację w 100%. Przepraszam,że to napisałam. Po prostu ja gumeczkom NIE UFAM.

Mnie gumki zawiodły.Parę razy mieliśmy z moim chłopakiem wpadkę z pękniętą gumką lub z tym,że zjeżdzała i całe podniecenie diabli brali..wrrr..Poza tym jak jeździliśmy nad jeziorko nigdzie nie można było kupić prezerwatyw a za takie z kiosku co są wystawione na słońce to ja podziękuję...a kochać się chce a tu jedna pękła..druga pękła i dupa zbita :( Teraz biorę tabletki od 2 lat i jest cudownie.Dużo lepsze doznania dla nas obojga i jak gdzieś jedziemy to nie musimy się zamartwiać skąd weżmiemy gumki. Ostatnio polecam też zastrzyk anty :)

Gość Bobooo
Pękł mi wczoraj durex ale wiem że z naszej winy, za sucho miałąm (7dzień cyklu) możliwe że zajdę? :(( cykl trwa 28 dni regularnie

Gość Boboooo
:( ???