Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renmanka

już jestem po - jakby co służę radą...

Polecane posty

Gość czerwcowa doli
dinnerka ja to dopiero teraz interesuje sie kieckami, patrze na fasony alnalizuje, i faktycznie te"wiejskie z tych cienkich materiałów sa kiepskie i jakościowo no i niemodne. Sztywne tafty sa super nawet jak będa pofałdowane u dołu. No i biały kolor jest nieciekawy, teraz tyle ładnych złotych, ecri.....a te biele mleczne i te materiały halkowe to poprostu masakra. Gusta -faktycznie nie dyskutuje sie o nich.

Gość oleńka00
renmanka ponaiwam pytanie? czy wypada poprosić na wesele 3 tygodnie przed? Odmówiła mi chrzestna z rodzinkę i duzo osób wypadło. Jak było u ciebie? duzo osób nie przyszło. jak sobie z tym rodziliście. Nie cche zeby sala swieciła pustkami.

no to ja w takim razie poproszę może jakieś Wasze fotki ... bo nie wiem jak niby trzeba się do zdjęcia ślubnego ustawić żeby było dobrze... pewnie trzeba było wziąść fotografa, białą parasolkę, plastykowy mostek i pełny portfel

Gość czerwcowa doli
wypada zaprosic na 3 tyg wczesniej, a na dwa juz nie.

a co do terminu proszenia gości.. ja myślę, że 3 tygodnie to trochę mało, bo trzeba się liczyć z tym, że niektórzy mogą odmówić z powodu braku czasu lub kasy jeźeli to Twoi znajomi to jest chyba większe prawdopodobieństwo że przyjdą niż gdybyś zapraszała rodzinę

Gość czerwcowa doli
dokładnie, mozna na 3 tyg poprosić, jak nie przyjda i ci to trudno, ale jest szansa ze się pojawią jezeli czuja ze ich poprosisz i wiedzą od dawna ze szykujesz sie do slubu.

Gość biedny onbiedny
czerwcowa, nawet tutaj musiałaś wpieprzyć swoje 3 marniutkie grosze. Jestes durna jak but. Nikt cie nie prosił o ocenianie a TYM BARDZIEJ o krytykowanie sukienki.Wlazłas tu zeby o cos zapytać, to pytaj, a nie pier*ol od rzeczy

Ślub mamy we wrześniu, ale już teraz zaczynamy zapraszać wiadomo wakacje niektórzy wyjeżdzają a na ostatni dzwonek nie chcę. A poza tym chcę wiedzieć już w sierpniu kto będzie a kto nie.

Gość uszczypliwy język kafe
remanko ja też dorzuce swoje pare groszy co do sukni się nie wypowiadam,widziałam lepsze,widziełam gorsze,kij z nią ale co do zdjęć to jest moje hobby i szlak mnie trafia jak oglądam fo tki ślubne,dlaczego uważasz,ze jak robione u fotografa to musi być mostek i parasolka-oczywiście w 90 % tak jest ale sztuka znaleźć takiego co tak nie robi a jak się poszuka fotografa z zacięciem to uwierz i mostek może być,tu idzie o całokształt zdjęcia,pewne niedopowiedzenie(a nie czarno na białym-ooo ja mam suknie i wychodze za mąż) twoje zdjęcia uwierz są takie sobie,jak setki ,tysiące innych ,dobrze podobają się tobie,o to chodzi,ale dla mnie.....

tak na szybko znalazłam fotki o które mi mniej więcej chodzi miałam już kontakt z lepszymi,ale teraz nie mam czasu tego szukać chciałam ci mniej więcej zoobrazować jak może wyglądać fotografia dla większości zdjęcia pary z tyłu,czy zamglone to nie zdjęcia musi być tak i tak ,jak pan Bóg przykazał ale myśle ,ze to jest kwestia odbierania świata,wrażliwości a nawet zacięcia artystycznego... http://www.beznazwy.com/

aaa renmanko a z tą ramką na zdjęcia to już dowaliłaś zupełnie my jesteśmy z innych światów

Mam pytanko: czy w momencie spisywania protokolu przedślubnego trzeba miec ze sobą papiery z USC???

Gość ślubującapanna
Jednak niektórzy ludzie nie umieją czytać. Dziewczyna załozyła topik żeby pomóc tyn, które są jeszcze przed ślubem ale jakieś niedowartościowane osoby muszą krytykować i komentować. Nie o to chodziło w tym topiku.

Gość panienkazokienka
I jeszcze przy okazji chce zrobić reklamę znajomym fotografom i wkleja ten link do pseudoartystycznych zdjęć, z których 4/5 są tragiczne. Jeśli faktycznie jest taką znawczynią fotografii za jaką się podaje to najwyraźniej jest ślepa.

Gość uszczypliwy...
kochane,dziewczyna wkleiła zdjęcia,więc musi się liczyć z opiniami chyba nie jesteście na kafe nowe wam się podobają ,dla mnie są tragiczne,chodź sama jej osoba wydaje mi się sympatyczna,ale ja się wypowiadam na temat zdjęć a nie osób na nich występujących co do oceny ''moich''zdjęć...cóż jednym bliżej do stylu renmanki(więc im się nie podobają)i innym przypuszczamn podobać się będą takie życie

Gość ślubującapanna
Faktycznie miałam rację. Niektórzy nie potrafią czytać. Nie przypominam sobie, żebym napisała coś pozytywnego na temat sukienki, zdjęć czy czegokolwiek. Nie napisałam swojej opinii bo renmenka wcale o nią nie pytała. Zaznaczyłam tylko, że renmanka nie założyła topiku po to by pytać kogoś o zdanie a po to by udzielić dobrych rad, by pomóc. Ale jeśli ktoś tego nie rozumie to ja już nie mam zamiaru tłumaczyć. Szkoda słów.

Gość uszczypliwy...
a co do ślubującej panny mówisz 4/5 są tragiczne,to może wskaż które i oczywiście uargumentuj dlaczego-co w nich takiego tragicznego?pseudo artystyczne-co miałaś na myśli?może znajdziesz w necie artystyczne?jest tego tysiące,coś ci się musi podobać bo takie powiedzenie w powietrze --to wybacz kazdy przedszkolak tak może nic spadam na weekend do poniedziałku

czerwcowa doli, dinnerka po ile wy macie lat?? 16 ?? to chyba nie to forum :p

Gość ślubującapanna
a uszczypliwy ponownie ma problemy z oczami :-). o 4/5 napisała panienkazokienka. Zamias przesiadywać na Kafeterii i krytykować zalecam wizytę u okulisty. Pozdrawiam.

Gość uszczypliwy...
ojoj,ale się pomyliłam,osoba do której pisałam powinna się domyślić ,ze to do niej,więc nie rób z tego wielkie halo ps. wzrok mam dobry

Gość ślubującapanna
Szkoda słów. Życzę WSZYSTKIM udanego weekendu.

Gość panienkazokienka
uszczypliwa, ty już sie ośmieszyłaś zakładając ten temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3251588 znajdz sobie coś lepszego do roboty niz wypisywanie bzdur na forum. to najwyraźniej nie jest miejsce dla ciebie

Holly nie potrzeba. Dokumenty z USC są potrzebne do spisania aktu ślubu, to spisuje się zaraz przez ślubem.

do uszczypliwego języka... mnie też się nie podobają fotki jakie nam prezentujesz... dzieciak raczkujący wokół ławek, smutny starszy pan, pan młody ziejący dymem z papierosów... no i kolory jak dla mnie to totalnie pogrzebowe... kłócić się nie chcę, ale też nie będę ogona podwijać i uciekać ps. wróciłam z przeromantycznego weekendu w zakopanem... i kasy, którą wydałabym na fotografa wystarczy na jeszcze jeden taki wyjazd... wiem, że każda z nas chce aby ten dzień ślubu był wyjątkowy, ale nie dajmy się zwariować i nie podążajmy ślepo za kimś kto stara się kreować modę, bo najważniejsze jest to byśmy ten dzień przeżyły w zgodzie z samą sobą

Gość patatjaka
dobrze kobita gada

te zdjęcia ,które wkleił uszczypliwy język są PRZEPIĘKNE aż mi dech zaparło

Gość kurna tu
Na szczęście mój fotograf nie ma własnego studia bo chyba bym zabiła za takie zdjęcia!!!!

Gość dinnerka
hehe:D:D

Gość dinnerka
Wiecie co, no po prostu nie mam pytan do tych ludzi:)) juz pal licho sukienki i garnitury, niechcsie ubieraja jak chca, ale to zdjecia...dramat:) szczerze mowiac to nie zdawlam sobie sprawy, ze ktos jeszcze takie w ogole robi:) ale przynajmniej troche sie posmalam:)))) http://www.allegro.pl/item109121422_niepowtarzalna_suknia_slubna_firmy_karina_.html pozdrawiam:)