Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renmanka

już jestem po - jakby co służę radą...

Polecane posty

Gość Miau Miau
Zdjecia z linka uczczypliwego jezyka sa NIESAMOWITE..az mnie za gardlo scisnelo. Na tych zdjeciach sa ludzie a nie ...rany ..nawet nie wiem jak to okerslic..wystawa skepu z odzieza slubna...a co do zdjec remanki...sa przecietne..troche ciemne - skoro juz ktos tu wspomnial o kolorach to wlasnie na jej zdjeciach jest problem z kolorami ze wzgledu na oswietlenie...no ale nie bede sie wymadrzac... Co do poz przyjnowanych na zdjeciach...hmmmm kazda poza jest ciekawa - zalezy tylko z ktorej strony sie ja fotografuje..np zdjecie gdzie Remanka siedzi na ziemi i ma suknie w kolko ulozona..moim zdaniem lepiej by bylo gdyby nie robiono go z gory tylko np z poziomu ziemii- jak sadzicie? bo tak to rzeczywiscie wyglada jakby panna mloda byla zakopana do pasa w glebie ;-) Co do pieniedzy za fotografa- hmmm... nie sadze zeby zdjecie w sylu tych z Allegro byly tansze znacznnie od tych ktore pokazala nam uszczypliwy jezyk ...za to latwina jest bezdyskusyjna..bo takie foty zrobi kazdy- za dobrym fotografem trzeba sie nalazic ...no i..trzeba czesto samamu miec jakis pomysl. Ale to juz inna kwestia. Dlatego uwazam ze Remanka zrobila super wybierajac z 2 opcji-czyli zdjec w stylu allegro i zdjec robionych samemu te drugie . Moim zdaniem i tak sa lepsze niz te parasolki i glolabki. Pozdrawiam.;-)

Gość do Miau Miau
a dla mnie autor tych zdjec chyba nie zauważył, ze to nie konkurs fotografii artystycznej tylko wesele. te zdjecia sa po prostu nieciekawe, kiepskie ujecia, krzywe ludzkie twarze zamiast uchwycenia ceremonii. po zdjeciach ślubnych oczekuje czegos zupełnie innego - to ma byc pamiątka na całe zycie dla pary młodej.

Gość ręce mi opadają
ujęcia nieciekawe-chyba zartujesz,bo jak nie to mi ciebie żal co według ciebie oczekuje się po ceremonii ślubnej:sztywnych póz,wystiudowanych min,zero luzu,oczka sztywno wpatrzone w obiektyw,cóż,kazdy fotograf znajdzie chętnych ja tam uważam,ze powaznie to będziemy w trumnie wyglądać,a nąaślubnych zdjęciach ma byś luz ,z nie tragrdia bo się loczek przekręcił o centymatr

Gość ręce mi opadają
po prostu są różne gusta ,jedni lubią kicz i tyle, drudzy (jak ja)nie biorą wszystkiego śmiertelnie poważnie-a zdjęcia mam super

Gość do MIau Miau
tak, sa nie ciekawe. to moje prywatne zdanie, mam prawo je mieć. w zyciu nie zdecydowałabym sie na takiego fotografa, szczegolnie takiego, ktorego psiapsióła robi mu reklame na forum wysmiewajac inne zdjecia. inne zdjecia sa nieprofesjonalne, brzydkie, spojrzcie na tego fotografa, jakie ladne zdjecia slubne robi... mam nadzieje ze myslacy ludzie nie zasugerują sie taka chamska reklama

Gość ręce mi opadają
i tyle w tym temacie

Gość daniela
polećcie jakiegoś dobrego fotografa z warszawy