Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D......

dziś jest rocznica naszego ślubu. Własnie dowiedziałam się, że mąż mnie zdradził

Polecane posty

Gość D......

To brzmi jak film. Ale to prawda. Dziś jest 3 rocznica naszego ślubu. Do mnie do pracy zadzwoniła kobieta twierdząc że mój mąż mnie z nią zdradza. Spotkałam się z nią. Opowiedziała swoją wersję, pokazała SMSy. Zadzwoniłam do męża. Nie zaprzeczył. Powiedział, że przespał sie z nią tylko raz! Koszmar!!!!!!!!! Co ja mam zrobic

Gość -----------------------------
mozemy Ci wspolczuc ale na pewno nie powiemy co masz zrobic... i tak nas nie posluchasz i zrobisz to co bedziesz chciala. Powodzenia 🌻

Gość D......
przyznał się jeszcze, w ramach swojego usprawiedliwienia, że to był "TYLKO" anal!!! i że nie można tegotraktować tak do końca w kategoriach zdrady:O:(:( żałosne....

Gość D......
Mąż twierdzi, że to był tylko raz, a potem ona go szantażowała, więc bał się mi powiedzieć. Spotykali się nadal bo ona mówiła, że jak nie to mi powie o wszystkim, obiecała mu że będą spotykać się tylko do końca maja.

Gość D......
ta wcześniejsza wypowiedź to nie moja. Ktoś się p[odszywa

Gość wireless
Daj sobie czas, dziś jesteś zdenerwowana. Nie podejmuj żadnych rozmów i decyzji. Poczekaj jak on się zachowa. Nie rób scen histerycznych. Ale pokaż mu,że cię zranił... A swoja droga co to za kretynka, ta "kobieta". Na co liczyła mówiąc Ci o tym? przecież on ją teraz znienawidzi i dobrze jej tak.

Gość tak se pisze
nieważne na co liczyła! ważne że otworzyła oczy zdradzanej żonie! poza tym tu już bywały posty babek które zostały oszukane, nie wiedziały że spotykają się z żonatym, i potem mówiły o takim związku zdradzanej żonie... może mąż kłamie, próbując się ratować, i zwala wszystko na kochankę? biedny szantażowany... ;D

Gość tylko spokojnie
po pierwsze nie ma znaczenia,ze to byla rocZnica slubu po drugie ta kobita jest i tak u twojego meza spalona, moze sie szamocze, zeby cos utargowac, ale wybrala zla droge Dla mnie problem bylby w tym, czy to tylko przypadek. W kazdym razie facet wykazal sie fatalnym gustem i to mu wytknij przede wszytkim. jesli sie bedzie zaklinal, ze tylko raz i ze zerwie wszytkie kontakty to daj mu szanse.On juz i tak nie ryzykuje, bo kobita nie ma go po co szantazowac.

Gość Autorko...
Spokojnie, daj sobie czas. Oczywiście, mąż nie jest święty... Ale uwierz mi, kobiety tego pokroju, co ona, są jeszcze gorsze :( Jak się uspokoisz, porozmawiaj z mężem : jak to się stało, jak do tego doszło. Musisz ocenić, czy to zwyczajny skok w bo, czy dzieje się coś złego między Wami. Powodzenia :)

Gość korzystaj z okazji
i zrob to samo

Gość tak se pisze
jej, dziewczyny, a jaka różnica jakiego pokroju kobietą jest kochanka, tu akurat problem w tym że mąż zdradził

3 lata....i zdradzil...wiec albo pewnie wczesniej tez zdradzal.....albo teraz mu sie znudzil seks z toba..ale to nie znaczy ze mial prawo..tobie przysiegal wiernoisc ateraz zlamal slowo.. a ona pewnie myslala ze wskora tym,ze on przy niej teraz zostanie bo ty odejdziesz.. masz dwa warianty.. rozwod albo wybaczenie....jak dla mnie..osoba ktora raz zdradzila,bedize to robic dalej.... przykro mi ,ze tak ice zranil :(