Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ano

9.09.2006 - ktoś jeszcze?-

Polecane posty

Chętnie wymienię się doświadczeniami, wątpliwościami, spostrzeżeniami, radami... :-)

Gość 19.09 rodzę...
ale dzięki za zaproszenie :)

też łądna data, ciekawe tylko, czy twoje dzieciątko zdecyduje się dokładnie tego dnia powodzenia:-)

Witam serdecznie:) Ja biorę także tego dnia ślub o 16.00 :) Jak u Ciebie przygotowania, zaproszenia już rozdane.. ? To co najważniejsze juz jest przygotowane, teraz czekaja nas drobiazgi i formalności. Zapraszac gosci planujemy po 15 czerwca...pozdrawiam!

Gość raz dwa trzy
hej..ja 9 .09 bede swiadkowa na slubie siostry:) wesele na 15.30 :)

Gość raz dwa trzy
tzn 15.30 -msza:) pozdrawiam:)

ja tez mam tego dnia slub, jeszcze nei dociera do mnie to ze pozostały mi tylko 3 m-ce na przygotowania:)

Gość ano - w sam slub chcesz rodzic
czy jak ?

to nie ja rodzę, ja mam ślub!!! rodzić chce jakaś dizewczyna, która umieściła pod moim swój topik:-) Właśnie, kobiety, do mnie tez nie dociera, że to TYLKO 3 miesiące. Na początku, czyli rok temu, jak trzeba było zamówić salę i kośćiół, to mi szło, a teraz jestem w rozsypce:-( Nie mamy zaproszeń:-( Nie mam butów i nie zamówilismy bukiecika:-( Nie mamy nic załatwionego w kościele, oprócz zaklepanej godziny i daty, rzecz jasna:-( Nie mamy zamówionego samochodu, którym pojedziemy do ślubu:-( Nie wiem, co z fryzurą, makijażem itd:-( Jestem załamana. Poradzcie, co trzeba w pierwszej kolejności załatwi ć?

Gdybyście jednak miały chwilkę, to pomóżcie:-(

I Ty mówisz że nie masz nic załatwionego????????? Ja nie mam fotografa, zespoł na dwa razy, sukienki, butów i wszystkich innych dodatków, kamerzysty, samochodu, mam za to salę i godzinę ślubu ale się nie załamuję. ;-)

Lirenka Samochodu tez nie mam, właśnie znajomy mi odmówił:-( Jestem przerażona dlatego, że wiem, jak szybko zleciał rok odkąd zamówiliśmy salę i termin w kosciele.

ja tez :) nie martwcie sie, ja jeszcze nie mam nic, nawet pomyslu na sukienke. :) wszystko dlatego, ze to pomysl sprzed dwoch tygodni. Nie lubimy niczego dlugo planowac ani odkladac na pozniej, dlatego zarezerwowalismy najwczesniejszy termin jaki byl mozliwy - na lipiec wszystko bylo zajete, a w sierpniu mamy juz dwa sluby znajomych.

Radzę wam, dziewczyny, jak najszybciej przejśc te \"pierdoły\" w kościele. To jest najbardziej męczące: to spisywanie protokołu z absurdalnymi pytaniami typu \"czy składałaś śluby czystości, czy byłaś w zakonie\" itd. Reszta, to w sumie sama przyjemnośc, jesli załatwia się razem:-)

ano - u mnie bedzie cywilny, takze pierdoly w kosciele mnie omina ;) tylko nie wiem, co dalej - bylam w kilku salonach sukien slubnych i jakos nic mi nie wpadlo w oko, a nie chce zwyklej wieczorowej mimo ze to cywilny. nie mam tez pomyslu na fryzure - mam sprawdzona fryzjerke, ale ona jest z innego miasta niz bedzie slub. No i makijaz- naczytalam sie tyle, ze juz sie boje. W sumie okazuje sie, ze malo czasu na to wszystko. :/ Zaproszen tez nie mamy, bo jeszcze nie wiadomo gdzie odbedzie sie przyjecie. Cos czuje, ze bedzie co wspominac - tak "na wariata" sie to wszystko dzieje. :)

Ja musze przyznac, ze my z Misiem mamy juz wiekszość rzeczy zalatwione, tj. sala, orkiestra, samochód, foto, kamera..ja mam zamówiona suknie, makijaz, fryz i pazurki :-) Dziś bylismy spisac protokół i wiecie co? Nie bylo tak strasznie :-) Ksiądz streścił sie jak mógł, dał nam ksiazeczke co musimy zebrac...nauki, spowiedz itp. Myslałam, ze bedzie gorzej ale jest oki. Póki co jakoś nam idzie \" z górki\" :-) i oby tak dalej... W ten weekend zaprosilismy juz paru gości, mysle ze wyrobimy sie z tym do I połowy lipca no i potem wskoczymy na przygotowania szczegółowe :-) Pozdrawiam wszystkie wrześniowe panny młode! 🌼

Dziś takie czasy, że jak masz kase i możesz np. wziąc dwa dni urlopu, to naprawdę wszystko załatwisz:-) Nawet jeśli to cywilny, to nie rezygnuj z kiecki. Nie mówię, że ma być z trenem, na kole i z welonem, ale cos skromniejszego też znajdziesz w salonach. A ta fryzjerka to daleko? Bo ja też będę jechała do fryzjerki jakies 50 km:-) Mam ślub i wesele w rodzinnej miejscowości, a fryzjerke w mieście, w którym mieszkam odkąd się wyprowadziłam od rodziców.

z ta fryzjerka to u mnie jest odwrotnie - ona jest w rodzinnej miejscowosci, a slub bedzie tam gdzie teraz mieszkam. W sumie 60 km, ale slub bedzie dosc wczesnie i jakos nie wyobrazam sobie zeby to sie dalo pogodzic. Z sukienki nie zrezygnuje. Mierzylam juz rozne, ale dopiero w takiej prawdziwej slubnej poczulam sie jak panna mloda, wiec faktycznie nie bedzie welonu, ale jakies halki czy kolo... nie mowie nie ;) Chcialabym, zeby to wszystko jakos ladnie, uroczyscie wypadlo, wiec mysle, ze stroj tez taki powinien byc, dla podkreslenia wyjatkowosci chwili. Na szczescie o samochod (wujek) ani fotografa (kolega z pracy mojego Miska) nie musimy sie martwic. :) Szczerze mowiac dopiero jak zaczelam mierzyc suknie i wybierac obraczki, to dotarlo do mnie, ze to sie dzieje cos waznego i ze te niecale trzy miesiace szybko zleca. Ale i tak nie moge doczekac. :))

Kathi wreszcie cię znalazłam!! Czemu już do nas nie zgalądasz??????:( Sama zostałam z naszej pięknej daty, bo ja też 9 września ślubuję

Witaj Agatko! Przepraszam, ale ostatnio nie mam zbyt wiele czasu. Tu zajrzałam na chwilke, ale obiecuje poprawe. Już do Was dołaczam z powrotem :-)Rzadko bo rzadko ale bede zaglądać :-) Co u Was, co u Ciebie????