Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakaja

Co lepsze do ciała mleczko czy balsam, a moze uzywa i to i to?

Polecane posty

Gość lakaja

Do zcego słuzy mleczko, a do czego balsam? tak samo do włosow co lepiej uzywac balsam do włosow czy odzywke do włosow?

Gość joLLantaa
do włosów to najlepiej szampon

Gość ponawiam

Gość czytałam o tym...
jeśli chodzi o kosmetyki do włosów to jest taka różnica: balsam działa powierzchownie: ułatwia rozczesywanie, dodaje blasku. natomiast odżywka działa bardziej dogłębnie- regeneruje włosy. jeżeli masz zdrowe włoski, niefarbowane wystarczy Ci balsam, natomiast jeżeli chcesz włoski "naprawić" balsam nie pomoże, lepsza będzie odżywka. a jeśli chodzi o kosmetyki do ciała nie wiem jaka w teorii jest różnica. jak używałam mleczka nivea do tylko na noc bo długo się wchłaniało i natłuszczało skórę. byłam średnio zadowolona. ostatnio kupiłam niemiecki lotion cd, też nie wiem czy lotion i balsam to to samo, w każdym razie rewelacyjnie się wchłania, jest super wydajny i b.dobrze nawilrza. dodam do tego komentarz mojego faceta jakiś czas po zastosowaniu lotionu: "ale pięknie pachniesz" :-)

Gość gość
Warto sprawdzić rzeczy od Christian Laurent. Do tej pory to co kupowałam było w porządku. Chyba największy efekt dało mi zwłaszcza mleczko do ciała nawilżające, bo ja mam skórę z dużą tendencją do przesuszania się, a jeszcze im zimniej na dworze tym bardziej mi ta skóra schnie i potrzebuje dobrego nawilżania.

Gość gość
gość dziś To jest zwykłe przaśne polskie Eveline pod inną nazwą - ten sam szajs co eveline oryginalne, tylko w innym opakowaniu i 3 razy droższe. Im się na serio wydaje, że zatrudnią takiego spamerskiego śmiecia, zmienią słoiczek i dvrni ludzie to kupią??? :O