Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calinka

Czy jak uprawiałam sex z chlopakiem to jestem szmatą??

Polecane posty

Gość Calinka

Mam własnie pytanie - czy jak sie uprawia sex ze swoim chlopakiem to juz sie jest szmata??i juz nie znajdzie męża??ja jestem pożądna i zrobilam to tylko raz ze swoim chlopakiem.Boje sie ze jak zerwiemy to nie znajde chlopaka a póżniej męza..:(

Gość ksiadz stefan
nigdy juz nie znajdziesz chlopaka, musisz isc do klasztoru

Gość to juz koniec...
niestety juz musisz zrezygnowac z marzen;p

Gość Calinka
nigdy nie pojde do klasztoru bo sie nie nadaje!! i sie ze mnie nie nasmiewaj!!

Gość Calinka
widze ze jestescie nie dojrzali!1 i nie mozecie zrozumiec ze sie boje ze nie bede miala chlopaka jak z tym obecnym zerwe.

Gość Brekotka
Siostro Calinko. Dość wygłupów. Na nieszpory proszę!!!

Gość Brekotka
chuj mi w dupę

Gość Calinka
dzieki za wsparcie.Ja bardzo sie tego obawiam i sadze ze jestem z tym chlopakiem dlatego ze sie boje samotnosci bo nie jestem juz dziewica.

Gość Do Calinki
Czemu sie mu oddałas z miłości ? czy dlatego że tak "wypadało"?

Gość Calinka
oddałam mu sie z miłosci ale chyba ta milosc teraz przemija i wszystkie jego zachowania mi nie pasuja a wczesniej przed tym wszystkim bylo tak cudownie

Gość Nie przejmuj się
Tak to bywa w życiu,czasami..w każdym razie nic złego nie zrobiłaś co by zasługiwało na potępienie

Gość Ciesz sie ze nie mieszkasz w
Turcji W obronie honoru 07.06.2006 11:29 W imię obrony "honoru rodziny" została ciężko postrzelona w głowę 18-letnia dziewczyna z Ankary w dwa dni po swym ślubie. Oprawcą był jej rodzony brat, a przyczyną fakt, że wychodząc za mąż nie była dziewicą - doniosły w środę tureckie gazety. Dziewczynę odesłał do jej rodziców świeżo poślubiony małżonek, kiedy uznał, że nie była ona dziewicą. Mimo że dziewczyna tłumaczyła, że padła ofiarą gwałtu szwagra, kiedy odwiedziła swą siostrę mieszkającą w Erzurum na wschodzie Turcji, nie powstrzymało to rodziny od wymierzenia jej kary, która miała zmyć hańbę, jaką ściągnęła na bliskich.

Gość Calinka
dzieki!wiem ze chlopcy wola dziewice na zony i nie wiem jak bede miala chlopaka to chyba mu nie powiem ze pierwszy raz mam za soba..

Nie jesteś szmatą..skoro kochałaś się z Nim bo Go kochałaś to nie ma w tym nic złego. Co innego gdzieś na szybkiego po pijaku,byle z kim i byle gdzie.. Każda z nas ma obawy i rozumiem Cię..ale niestety nigdy nie możemy być pewni ile potrwa nasz związek, a to nie musi zaraz oznaczać,że nie możemy uprawiać seksu bo za miesiąc,czy dwa się rozstaniemy i co wtedy? Jakby każdy by tak myślał to by po ulicach chodziły same dziewice i prawiczki hehe :P

Gość Calinka
bede na forum o 21 i mozecie pytac mnie o wszystko..a teraz wyrazajcie swoje opinnie..

Gość Calinka
hehe.. bardzo mądre to co napisałaś:) no ja jestem wierna temu jednemu wczesniej myslalam ze trafilam juz na tego jedynego ale coraz bardziej sadze ze to jeszcze nie to.Kocham go ale nie tak jak na poczatku..

Gość pewna swoich uczuc
Ja zawsze chciałam aby ten pierwszy nie był moim mężem. Mam drugiego męża, a przedtem parę luźnych związków i nigdy nie słyszałam nic na temat mojego dziewictwa.

Gość Calinka
no a ja chcialam aby ten 1 byl moim mezem i dalej chce.to masz dobrze ze nkt ci na ten temat nie dogaduje

Gość elvusia
nie jestes szmata:)