Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eulalia11

POMÓZCIE!!! OBRONA PRACY MAGISTERSKIEJ....

Polecane posty

Gość eulalia11

Powiedzcie mi proszę jak to wygląda pod kątem organizacyjnym, bo w sumie to wiem, ze bedą 3 pytania itp. ale mam problem bo chyba będziemy sie bronic tylko w 3 osoby( z osmioosobowej grupy) no i musimy jakos zorganizować chyba cos w rodzaju małego "bankietu" tak? tzn kawa ciastka,..może powiecie jak to u was wyglądało i co kupowaliście..czy mają byc jakieś np. białe obrusy. Cięzko nam sie razem zebrać bo jesteśmy z róznych miast, więc chyba wszystko rano trzeba bedzie zorganizować w ten sam dzień, a nikt z nas nie wie dokładnie co wypada kupic na taka obronę. Pomóżcie!!!!

Gość eulalia11
nikt nie pomoże????

Gość uwielbiam
u nas organizacja lezała!!! :/ Na wszelki wypadek wzięłam z domu filiżanki, jakieś talerzyki, herbatę, kawe i cukier i całe szczęscie, bo każdy z grupy uważał, ze to załtwi ktos inny. Za resztę kasy - składka na kwiatki dla komisji i prezencik pamiatkowy dla promotorki - 15 minut przed obromną lataliśmy do pobliskiego spżywczaka po jakiekolwiek ciastka! Czajnik pozyczyliśmy z dziekanatu na chwilę (podobnie jak inne zdajace grupy :p ) Później z moich naczyń skorzystała również nastepna broniaca sie grupa ziomków.... Ech, to były czasy! (30.06.2006 minie roczek ;) )

Gość uwielbiam
sorrki za literówki :)

Gość eulalia11
dzieki bardzo za pomoc:) nie przyszło mi do głowy żeby wziąć filiżanki jakieś, cukier itp:) a akurat mam ładny komplecik, więc wezmę w razie czego:)

Ja broniłem się 2 razy: wspólnie z kolegami inżyniera i sam magista, ale schemat był jednakowy, tzn. tam gdzie zdawałem: przynosisz kawę herbatę ciastkai zanosisz to dzieknatu, obrona była w pokoju dziekana wiec pani z dzienalntu tam przed przyjściem wszystklich przygotowała dzbanki z wodą i ciastka na talerzach. nas nic więcej nie intersowało, obrus? Nie było zielone sukno. To chyba tyle. Kwaty hmm nie było :O

Wiesz co zapytaj się w sekretariaci instytutu czy też katedry w której się bronisz:) te panie powinny wiedzieć i Ci powiedzieć jak to powinno wyglądać od strony organizacyjnej:)

Gość eulalia11
a powiedzcie jeszcze jakie ciastka, czy takie tortowe..np z galaretką, czy zwykłe kruche "na wagę"?

ja sie bronilam wczoraj, byly 4 osoby, i nie bylo zadnych ciastek, uwazam ze to bzdura przy tak malej liczbie osob, wg mnie wystarcza kwiaty i ew. prezent dla promotora. tyle!