Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZSZOKOWANA jestem

POMOCY JA MAM DOPIERO 23 LATA

Polecane posty

Gość ZSZOKOWANA jestem

ostatnio przygladajac sie w lustrze zauwazylam ze moja skora na posladakach a raczej tak po bokach na udach tuz pod posladkami wyglada no niew iem jak to opisac tak jak w tych programach chcebyc piekna pokazuja te baby i wiecie jaki one maja brzuch nogi nie chodzi o grubosc tylko ogolnie o wyglad skory a ja mam 23 lata i wlasnie tak wygladam jestem przerazona to jakis celulit czy co ? nie wiem no nie znam sie na tym ale ja mam dopiero 23 lata i niew iem co robic

Gość ZSZOKOWANA jestem
:D ej no to nie jest smieszne

Gość raczej cellulis choc zawsze
mi sie to myli - cellulit czy cellulis - nie mam tego wiec nie jestem ekspertem. Ale na pewno cos z tych

Gość zdecydowanie
kochana, to ze masz 23 lata o niczym nie swiadczy, juz dziewczynki w wieku szkolnym maja cellulit zacznij cwiczyc i stosowac odpowiednie kremy, to zniknie

Gość ćwiczyć ćwiczyć
i jeszcze raz ćwiczyć. SYSTEMATYCZNIE!!!! Ja mam cellulit 2 stopnia i ćwiczę dopiero od tygodnia i już widzę poprawę. Ćwiczę z kasetką Cindy Crowford ;). Naprawdę, fajne ciekawe ćwiczenia siłowe.

Gość kojojowa kjetka
zawsze rozwalaja mnie dziewczyny, które nie wiedza"co to jest,te cos co maja na tyłku,udach" kurde, gazet nie czytacie?nie macie koleżanek?jak mozna nie wiedzieć, co to cellulitis, rozstępy, to tak jakbys nie wiedziała co to jest pryszcz........ a cellulit moga mieć juz dziewczynki w podstawowce