Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka ...16

Z BRUNETKi NA BLONDYNKE...RYZYKOWNE?

Polecane posty

Gość brunetka ...16

No wlasnie.Mam teraz ciemny braz w sumie to prawie ze czarne a chcialabym miec platynowy blond.Boje sie tylko ze nie bedzie mi to pasowac i sie oszpece.Mam ciemna karnacje ,brazowe oczy i ciemna oprawe oczu.Czy ktos z was kiedys tak zaryzykowal?

Gość brunetka ...16
?????/

Gość psip
ja bym sie bała tak radykalnie zmienickolor włosów. Mam blond, ale nie platynowy heh i radze Ci nie decyduj się na taki odcień. Najpierw poradź sie fryzjera.

Gość brunetka ...16
tylko ze kurcze strasznie podoba mi sie taki kolorek.myslalam zeby kupic sobie peruke,jest jej zaleta bo wlosow jest w niej duzo i sa dlugie,nie to co moje :Pale nie wiem czy peruki nie wygladaja na odleglosc sztucznie.

Moja kumpela tak chciala - z czarnej na blondynke. Domowym sposobem. Wyszla ruda wiewiora :) U fryzjera z pewnoscia sie da, ale jak naturalny kolor wlosow jest ciemny, to farbowanie odrostow jest bardzo meczace i kosztowne.

Gość olalalala
jestem brunetka z ciemna oprawa i niebieskimi oczami ale nigdy nie zrobie sie na blond, wygladalabym komicznie zaloz peruke i zobacz jak to wyglada-FATALNIE

Gość psip
to idz do sklepu i przymierz ją i ustalisz, czy wogole w takim odcieniu jest Ci dobrze:) Moja koleżanka miała odwrotną sytuacje. Z natury jest blondynką, zdecydowała się przyciemnić fryzurke i wybrała ciemną czekoladę i wyszło super- oczywiście farbowała się u fryzjera. Eksperymentowania w domu nie polecam:P

Gość Martita21
mi osobiscie nie podobaja sie dziewczyny o takim typie urody w blond wlosach ale moze faceta sie spodoba :) zalezy tez czy masz delikatna urode czy raczej ostra...

Gość brunetka ...16
heh dzieki za odpowiedzi.Strasznie sie boje ale to tak mi sie podoba ze hej!Peruka kosztuje 210 zl i ksztaltowo jest ladna ale przeciez nie bede caly czas peruki nosic:)a tak poza tym to rzuca sie w oczy peruka?

Gość psip
A ja własnie jestem blondynką, w dzieciństwie nawet miałam bardzo jasne włosy. A cery bladej nie mam. Oczy też mam ciemne i taką ich oprawę i bogu dzięki, bo nie podobają mi sie świńskie blondyneczki bez brwi i rzęs

Gość psip
Myślę, że rzuca się jednak i wygląda sztucznie- przynajmniej za taką cenę, ale to tylko moje zdanie

Poza tym odrosty to okropnosc. Ja farbuje sie na jasny blond z naturalnego srednio-ciemnego blondu, a odrosty widac juz po 2 tygodniach, po miesiacu baaardzo widac i trzeba leciec do fryzjerki, i co najmniej 80 zl nie twoje :o

Gość brunetka ...16
wiem,odrosty to koszmar,ale bardziej sie boje czy blond mi w ogole pasuje :P mysle o takim blondzie: C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\DUFF HILARY _ FOTY Z FILMU\raiseyo2.jpg

Gość brunetka ...16
sorki nie chcacy zle wkleilam nie to co trzeba

No, lepiej sprawdzic czy pasuje taki kolor. Do bladej karnacji jasny blond bardzo dobrze pasuje, przy opalonej jest ryzyko ze bedziesz wygladac jak Paris Hilton :P

Gość dziewczynoo sproboj
a pozniej daj nam swoje zdjecie to ci powiemy czy pasuje:)

Gość brunetka ...16
tylko ze wtedy juz bedzie za pozno na odwrot :P

Gość dziewczynoo sproboj
to wtedy przefarbujesz na ciemny kolor, albo jest jeszcze taki zabieg ściągający kolor, kosztuje mniej wiecej tyle co ta peruka więc stac cie

Gość brunetka ...16
na czym polega to sciaganie koloru?

Gość dziewczynoo sproboj
slyszalam tylko od fryzerki, ze mozna wrocic do porpzedniego koloru dzieki temu:) i ze kosztuje własnie ok 100- 150 zł, ale na czym polega, jak to sie je nie iwem

Gość hheh zmienajac temat
tez mysle nad peruka - brunetka czy taka perukę chcesz nosic na codzien czy "odswieta"? powiesz znajomym? skubna sie przeciez a głupio sie przyznac ze nosi sie perukę

Gość polaaaaa
Moim skromnym zdaniem powinnas sobie zrobić na początek pasemka jasny blond. Przyzwyczaisz się troche, później balleyage z dwóch odcieni blondów i dopiero wtedy zdecydowałabym się ewentualnie na jednolity kolor. Wtedy to będzie wyglądało w miare naturalnie. Bo jak trzepniesz na głowe od razu blond to jest duza szansa ze będziesz wyglądała nieciekawie :)

Gość niezapominajka2
ja mam rozjaśniane włosy z czarnych na blond na początku miały może żółty odcień ale teraz jest zajebista platyna i zresztą każdy mówi że w blond mi ślicznie i nikt sobie nie wyobraża jak mogłam mieć ciemne kiedyś mówię o osobach które nie widziały mnie wciemnych

Gość platynowa brunetka
Hmmm ten kolor na zdjęciu przecież nie jest platynowy :/ Ja ci radzę nie zmieniaj koloru włosów.Ja też jestem brunetką o dość ciemnej karnacji i też miałam ochotę zmienić kolor na platynowy blond.Włosy rozjaśniałam stopniowo żeby bardzo nie niszczyć włosów,najpierw zaczęłam od pasemek,aż wreszcie po długich staraniach miałam włosy paltynowy blond,wyglądałam w nich super,farbowałam na taki kolor potem parę lat,ale musze ci powiedziec że włosy mi się okropnie zniszczyły.Wogóle moje bardzo ciemne włosy musiałam najpierw rozjaśniać a potem dopiero nakłądać farbę platynową,podejrzewam że u ciebie musiało by być podobnie jeśli masz dość ciemne włosy.No i wkońcu miałam dość zniszczonych włosów i wróciłam do ciemnych.Teraz mam spowrotem ciemne od roku,a moje włosy nareszcie zaczynają odżywać. To tylko moje zdanie,wybór nalezy do ciebie.

Gość tylko sobie wlosy zniszczysz
naprawde nie farbj! bedziesz wygladac nienaturalnie poza tym po takiej farbie straszcie wlosy Ci sie znieszcza. pozostan brunetka:D

Gość nie zmieniaj koloru