Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzęska

Wypadające RZĘSY

Polecane posty

Gość rzęska

Znacie może jakiś skuteczny środek na wypadające i osłabione rzęsy. Zawsze miałam bardzo ładne rzęsy, długie i gęste, a od jakiegoś czasu zaczęły mi wypadać :( i mam ich coraz mniej.

Gość olejek rycynowy

Gość rzęska
Ale co z tym olejkiem, tak normalnie palcem smarować nim rzęsy czy jak? I jak często, no i gdzie zakupić taki olejek?

Gość olejek rycynowy
w aptece lub sklepie zielarskim po 2 zł. Smarujesz albo palcem, albo starą czysta szczoteczką do tusz lub patyczkiem kosmetycznym, codziennie, na noc

Gość rzęska
Dzięki. I myślisz że pomoże? A można potem, już po nocy normalnie malowac rzęsy tuszem?

Gość olejek rycynowy
po nocy zmywasz i normalnie się malujesz, choć ja po takiej kuracji to z tuszu zrezygnowałam bo był mi niepotrzebny takie piekne rzęsy miałam:) Mnie pomógł, a czy Tobie też to nie wiem, warto spróbowac

Gość rzęska
No to mnie trochę pocieszyłaś :), dzięki, jutro olejek będzie już w moim posiadaniu.

Gość olejek rycynowy
ja go uzywam też na włosy:) Daje na włosy, przykrywam folią i chodze tak po domu kilka godzin, a na 15 minut przed myciem głowy daje jeszcze nafte kosmetyczna na to i włoski sa cudne:)

Gość olejek rycynowy
Raz na tydzień jak mam czas

Gość rzęska
A on nie ma niemiłego zapachu? Stosujesz go na suche włosy? Przepraszam za tyle pytań :), ale nie orientuję się zbytnio w tym specyfiku.

Gość olejek rycynowy
mnie zapach nie przeszkadza, według mnie nie jest ani nieprzyjemny ani intensywny, nakładam na suche włosy