Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanieeeeeeeeee

Czy męczyzna z wyzszym wykształceniem ma wieksze szanse

Polecane posty

Na posiadanie Partnerki?czy to nie ma znaczenia?? Licza sie inne rzeczy

Gość tak ma wieksze szanse

A dokładniej ?wiesz teraz teraz zoacznie prawie kazdy może zrobic studia. To moze nie kazdy ,ale spora grupa.

Gość ma większe szanse
facet inteligentny, to podstawa związku. z jakiegoś powodu na starość trzeba się pokłócić. z głupim to raczej wulgarne kłótnie z mądrym to interesująca wymiana zdań :)

Gość tak ma wieksze szanse
no wlasnie chocby dlatego,ze kazdy moze, to juz sie robi minimum. Potem liczy sie , jakie studia. To proste - im lepsze studia, lepszy zawod , tym mezczyzna jest bardziej ustawiony w zyciu, mozna sie na nim oprzec, w razie urodzenia dziecka nie dramat, bo je utrzyma.

Czy od tego uzależniasz podjęcie decyzji o swojej karierze zawodowej? :D Być albo nie być. / Iść albo nie iść ;) na studia.

Gość do solution
nie, lepiej myśleć cipką, jak ty :P

Gość odpowiedz jest prosta
nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty

Ale chodzi mi sam fakt posiadania wyzszego ,ale w zyciu jakos tak nie bardzo wszyscy sobie radza . Znam swietnie ustwionych rzemieslnikow jak i intelektualistów z dziurawymi sparpetami .

Gość odpowiedz jest prosta
kurza twarz! znasz odpowiedz , a dupe zawracasz.Idz spac , bo do roboty jutro nie wstaniesz.

Gość facet po dobrych studiach
np porzadnej Poltechnice, jesli ma ciut oleju w glowie, potrafi sie swietnie sprawdzic jako rzemieslnik,zlota raczka itd - no a w druga strone tonie dziala. Zrobieriie studiow poszerza mozliwosci, wiec inteligentny facet nie bedzie sobie ich odmawial, bo sie moga przydac. Poza tym przez pare lat przebywa w raczej sesnsownym to\warzystwie. gdzie nie tylko "zdrowie na budowie". Ovcztwiscie sa równe uczelnie... Niektore nazywa sie nie wiem czemu uczelniami , gorsze szkólki

Widzę,że ktoś tu ma małe kompleksiki. ;) Uderz w stół a nożyce same się odezwą. :D A głodnemu...wiadomo co na myśli.Hahaha...

z głupim to raczej wulgarne kłótnie z mądrym to interesująca wymiana zdań Obok mnie mieszkaja małzenstwo lekarzy uwierz nie kloca sie z miła wymiana zdan . tylu kurw naraz nie słyszałam

Gość malgoska77
W pełni zgadzam się z osobą o pseudonimie odpowiedz jest prosta. Dziewczyny lubią inteligentnych facetów, z którymi można porozmawiać na każdy temat, którzy mają jakieś pasje. Jednakże posiadane wyższe wykształcenie nie zawsze ma z tym coś wspólnego. Można spotkać faceta z doktoratem, który może okazać się chamem nie z tej ziemi.

Gość partnerki są różne
grubawe i podłużne, to samo zresztą dotyczy partnerów. chodzi raczej o to, że w przypadku partnera/ki z wykształceniem nie ma powodu do zmartwień jeśli chodzi o porozumienie, zaradność życiową, a to są bardzo ważne sprawy. wybór studiów jest sprawą dyskusyjną bo każdemu co innego pasuje. dlatego taki mężczyzna ma większe szanse. z mężczyzną bez wykształcenia nie ma przyszłości, jest tylko szara rzeczywistość.

Gość wiadomoze studia
to nie wszytko, z tych po studiach dopiero nalezy wybierac. Ja np sobie nie wyobrazam siebie z facetem bez studiow, bo jakos wszyscy, ktorzy mi sie podobali juz od szkoly sredniej planowali studia i starali sie o jak najlepsze. Lubie, jak facet zna sie na czyms, czego ja nie wiem, to mnie rozwija. Ale oczywiscie mówie o sobie.

Gość malgoska77
Z mężczyzną z wyższym wykształceniem może czekać również szara rzeczywistość. W końcu ilu z nich nie może znaleźć pracy. Wyższe wykształcenie nie jest gwarancją niczego......

Gość partnerki są różne
hehe, ja jednak wybieram tych z wyższym, jeszcze nigdy nie trafiłam na chama :D

Gość też
U kobiety z wyższym wykształceniem mężczyzna z wyższym wykształceniem na pewno ma większe szanse niż taki bez niego.

Gość mozna byc chamem z doktoratem
ale procentowo jest mniej chamow z doktoratami niz spod kiesu z piwem po zawodowce. Mozna byc kulturaknym bez wyksztalcenia.Wyjatki potwierdzi\aja regule, ale to jednak wyjatki.

Moja koleżanka ma męża z niższym wykształceniem... I coż... Nie będę ukrywać,że był to dla niej problem. W dzisiejszych czasach studia to już coraz częściej konieczność na którą jednych stać a drugich nie.

Gość mozna byc chamem z doktoratem
(kiosku)

facet po dobrych studiach Swietnie to napisałas ,bo widzisz ,kiedys byłam z kims on studiowal studiuje dalej zarzadzanie na jakis peryferiach miasta. A miał strasznie podniesione ego

nie ukrywam ze dlka mnie ma to ogromne znaczenie, może podświadomie nawet decydujące. i tak jak juz wyżej wspomniały dziewczyny: liczy sie jakie to są studia i czy mężczyna jest samodzielny. fajnie jest jak sporo zarabia... oczywiście kobieta tez powinna zarabić ale bardziej na własne wydatki niż na dom. jednak to meżczyna powinien byc tą osoba w zwiazku która zarabia więcej, ma lepsze wykształcenie itd. oprócz tego przywiazuję dużą wagę do jego kultury osobistej i usposobienia. ja np: wolę spokojnych chłopaków. moze dlatego że sama jestem nerwowa i potrzebuję kogoś kto by mnie trochę wyciszył. wazne jest równiez czy taki koles umie o siebie zadbać. 🌻

Gość Pełno teraz łosi
po studiach i bez pracy a robic tez nic niepotrafia . Wybierac tych po najlepszych dziennych polibudach reszte odrzucać :) Pozniej brac sie za srednia klase ludzi z własnym interesem

Gość podniesione ego
dobre sobie :D widzisz, w tej dyskusji chodzi o odpowiedź na pytanie o facecie z wyższym wykształceniem. ja też daje mu 100% szansy na to że znajdzie szybciej partnerkę niż taki bez wykształcenia[chyba, że jest mięczakiem :classic_cool:]

Gość no bo nie ma co przesadzac
z rownouprawnieniem - lepoiej miec zaradnego i wyksztalconego faceta bardziej od siebie -kobieta na jakies przynajmnie 3 lata i tak odsuwa sie od pracy zawodowej ze wzglrdu na dziecko, dobrze,zeby mezczyzna w tym czasie zapewnil jej taki standart zycia, jaki miala dotychczas- to logiczne. wtedy moze miec spokojne maciezynstwo,

a jak to jest z tym ego:) studia tez ludzi zmieniaja zwłaszcza na poczatku . Wydaje im sie ,że naleza juz do elity ,ale czesto utykaja zaraz po studiach .

Gość moze tak bym powiedziala
facet po studiach ma o wiele wieksze szanse u dziewczyny z wyksztalceniem, bo ludzie dobieraja sie ze wzgledu ma poziom intelektualny, srodowisko, zainteresowania. Dla dziewczyny bez studiow to chyba jest mniej wazne.