Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filidupa

pozyczam mu kase a on nie oddaje

Polecane posty

Gość filidupa

witam!czy moglby ktos obiektynie spojrzec na moj problem i doradzic?:) Otoz mam faceta od dluzszego czasu i nigdy nie bylo miedzy nami nieporozumien jesli chodzi o kase.Ostatnio nie ma pracy ale troche dorywczo sobie pracuje (na fajki zawsze ma)I teraz chodzi o to ze spytal sie mnie 2 dni temu czy nie mam 10zeta bo mu do czegos tam brakuje a ja ze ok moge mu pozyczyc.Wyszlo na to ze potrzebowal 20 zl no to luzik!Dobrze wie ze nie pracuje i musze sobie sama kase zbierac ktora od rodzicow dostaje na jakies tam swoje potrzeby...nie ma lekko! no ale oczywiscie nic nie wspomnial kiedy i czy wogole odda!? czy mam mu delikatnie dac do zasugerowania zepotrzebuje tej kasy?Problem tez w tym ze zawsze jak mu pozyczalam to nie chcialam zwrotu i mu to mowilam ale teraz ani slowem sie nie odezwalam...sorry ze tak poplatalam ale moze ktos mi doradzi??!!!:(:(

Gość dominika...87
jezeli sam nie wspomni to troche lipnie, bo będzie znaczylo ze po prostu nie chce Ci jej oddac, to chyba mu to wisi czy masz i skąd...

Gość filidupa
no dokladnie! albo ma skleroze😠ale mam mu to wyraznie powiedziec czy delikatnie zasugerowac? nie chce go urazic czy cos

Gość jak go sama przyzwyczaiłaś
do tego, ze nie musi oddawać to sie nie dziw...

Gość dobry zwyczaj nie pożyczaj
nie odda ci tej kasy, trudno, przepadło. Następnym razem powiedz mu, że nie masz, bo potrzebujesz na przybory higieniczne(chociażby na podpaski) i kosmetyki , i że kobieta ma więcej potrzeb niż mężczyzna.🖐️:)

Gość dominika...87
no wlasnie..faceci raczej są wygodni, a jak mu przypomnisz to głupia atmosfera moze byc, mimo ze bedziesz miec racje to jakos tak nieswojo, nawet jak odda i jesli on jest myślący to tez sie skapnie ze cos nie tego zagrał.

Gość prtzeciez to...
jezeli to twoj facetto poprostu sie upomnij ... i tyle albo powiedz ze tez chcesz pozyczyc

Gość tez uwazam
jak to delikatnie???????????? To przeciez on pozyczyl i ma dlug u ciebie. Powiedz mu prosto z mostu, ze oczekujesz zwrotu pozyczki. Ty masz sie wstydzic, ze mu pozyczylas???? Boisz sie, ze sie obrazi i wiecej nie pozyczy???? Walcz o swoje, bo jak sama nie zadbasz o siebie, to nikt tego za ciebie nie zrobi, a pozyczajacy bedzie pozyczal coraz wiecej nie martwiac sie o zwrot. Moze po prostu zeruje na tobie?

Gość dominika...87
a moze jak będziecie gdzies razem to czekaj zeby za cos zaplacil lub powiedz ze nie masz akurat przy sobie kasy, jesli zaplaci to powiesz ze to będzie akurat za tamtą pozyczke. To Twoj facet, lepiej zeby nie bylo miedzy Wami niedopowiedzen.

Gość filidupa
dzieki za odp!!! life is brutal musze sie upomniec! nie bede robila z siebie cioty😠

Musisz mu powiedzieć wprost, ze jej będziesz potrzebowała. NIEstety, inaczej mozesz jej nie dostać, jeśli wcześniej nie chciałąś, żeby Ci oddawał.

Gość Zawsze mozesz ...
mu powiedzieć, ze pozyczasz ale tylko na tydzień bo nie masz floty :- D

Gość Bogna z Brzezin
Kopnij w dupe lenia bo bedziesz go cale zycie sponsorowac musiala