Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zainteresowana_ja

nie otwiera sie temat o ofierze koncern贸w kosm - dlaczego

Polecane posty

Go艣膰 zainteresowana_ja

dlaczego jestes ich ofiar膮?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ha ha ha dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O-L-e
Nie jestem...stosuje kosmetyki naturalne (albo prawie) od kiedy olalam koncerny kosmetyczne zauwazylam znaczna poprawe..proponuje back to nature

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej mi tez sie nie otwiera
ale raz mi sie udalo go otworzyc i tam laska napisala ze ma w domu - 11 krem贸w do twarzy - 5 fluid贸w - 5 pudr贸w - 2 toniki - 2 偶ele do mycia twarzy I ze teraz ma strasznie zniszczona twarz z tradzikiem, podraznieniami i zaskornikami i ze nic jej nie pomaga. A dlatego ciagle kupowala nowe rzeczy, bo jej producenci obiecywali poprawe cery, a tymczasem pogorszyla ja sobie 100 razy bardziej. to glupota, no ale c贸偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja w艂a艣nie
odk膮d ola艂am koncerny kosmetyczne to moja cera zszarza艂a za rok czasu i jest bardziej przyniszczona. Mam 26 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O-L-e
A moja poprawila sie znacznie - staram sie uzywac kosmetykow naturalnych, zima i jesienia stosuje kwasy AHA ( z owocow) i moja cera wyglada lepiej niz kiedy wydawalam 200-300$ m-cznie na nowinki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyleczona_ja
kiedys mia艂am straszny tr膮dzik, co chwila kupowa艂am nowe kosmetyki, kt贸re mia艂y pom贸c, efekt by艂 taki 偶e wygl膮da艂am coraz gorzej generalnie im mniej sie tego uzywa tym lepiej - m贸wie o "hitach" z supermarket贸w i aptek trzeba zaufac naturze - zio艂a, glinki, ocet jab艂kowy, kosmetyki z dobrymi sk艂adnikami, pomog艂a mi te偶 dobra kosmetyczka, oczyszczanie, multikationy i problemu ju偶 nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bella fiorella
to prawda!!! im wiecej kremow i maseczek uzywamy, tym gorzej!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyleczona_ja
widz臋, 偶e sporo na kafe dziewczyn z k艂opotami z cer膮 wszystkim bardzo polecam wspomniane wy偶ej multikationy - cena jest wysoka - ok 400 z艂 - ale warto, zreszta ile wydajemy na kosmetyki, cz臋sto nieskuteczne? robi si臋 to u kosmetyczki, jest ok 10 zabieg贸w podczas kt贸rych za pomoca pradu galwanicznego (chyba) w sk贸re s膮 wprowadzane kationy metali. poprawa cery jest niesamowita, popytajcie w gabinetach kosmetycznych. ja walczy艂am z tr膮dzikiem wiele lat i w ko艅cu by艂o strasznie - blizny, plamy, pryszcze, taka "kaszka" - prawie wsz臋dzie, koszmar. pr贸bowa艂am chyba wszystkiego poza g艂ebokim z艂uszczaniem i nic. od czasu tych zabieg贸w jest OK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u mnie te偶 sie nie otwiera
:( czemu???

Udost臋pnij ten post