Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana_ja

nie otwiera sie temat o ofierze koncernów kosm - dlaczego

Polecane posty

Gość zainteresowana_ja

dlaczego jestes ich ofiarą?

Gość ha ha ha dobre

Gość O-L-e
Nie jestem...stosuje kosmetyki naturalne (albo prawie) od kiedy olalam koncerny kosmetyczne zauwazylam znaczna poprawe..proponuje back to nature

Gość hej mi tez sie nie otwiera
ale raz mi sie udalo go otworzyc i tam laska napisala ze ma w domu - 11 kremów do twarzy - 5 fluidów - 5 pudrów - 2 toniki - 2 żele do mycia twarzy I ze teraz ma strasznie zniszczona twarz z tradzikiem, podraznieniami i zaskornikami i ze nic jej nie pomaga. A dlatego ciagle kupowala nowe rzeczy, bo jej producenci obiecywali poprawe cery, a tymczasem pogorszyla ja sobie 100 razy bardziej. to glupota, no ale cóż

Gość a ja właśnie
odkąd olałam koncerny kosmetyczne to moja cera zszarzała za rok czasu i jest bardziej przyniszczona. Mam 26 lat.

Gość O-L-e
A moja poprawila sie znacznie - staram sie uzywac kosmetykow naturalnych, zima i jesienia stosuje kwasy AHA ( z owocow) i moja cera wyglada lepiej niz kiedy wydawalam 200-300$ m-cznie na nowinki

Gość wyleczona_ja
kiedys miałam straszny trądzik, co chwila kupowałam nowe kosmetyki, które miały pomóc, efekt był taki że wyglądałam coraz gorzej generalnie im mniej sie tego uzywa tym lepiej - mówie o "hitach" z supermarketów i aptek trzeba zaufac naturze - zioła, glinki, ocet jabłkowy, kosmetyki z dobrymi składnikami, pomogła mi też dobra kosmetyczka, oczyszczanie, multikationy i problemu już nie ma

Gość bella fiorella
to prawda!!! im wiecej kremow i maseczek uzywamy, tym gorzej!!!!

Gość wyleczona_ja
widzę, że sporo na kafe dziewczyn z kłopotami z cerą wszystkim bardzo polecam wspomniane wyżej multikationy - cena jest wysoka - ok 400 zł - ale warto, zreszta ile wydajemy na kosmetyki, często nieskuteczne? robi się to u kosmetyczki, jest ok 10 zabiegów podczas których za pomoca pradu galwanicznego (chyba) w skóre są wprowadzane kationy metali. poprawa cery jest niesamowita, popytajcie w gabinetach kosmetycznych. ja walczyłam z trądzikiem wiele lat i w końcu było strasznie - blizny, plamy, pryszcze, taka "kaszka" - prawie wszędzie, koszmar. próbowałam chyba wszystkiego poza głebokim złuszczaniem i nic. od czasu tych zabiegów jest OK.

Gość u mnie też sie nie otwiera
:( czemu???