Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska34

Klub zon ze stazem

Polecane posty

Witam wszystkie zony, byle zony, prawie zon i przyszle zony :) Spotkajmy sie tu by ponarzekac na mezow lub pochwalic sie dziecmi ❤️ Podzielmy sie jak wyglada malzenstwo po roku... pieciu... dziesieciu... itd... latach. Za miesiac bedzie nasza 10 rocznica... ale ten czas leci... znajac mojego meza to na pewno nic nie zaplanuje a wrecz zapomni :( ale jaki silnik kazdy rocznik kazdego samochodu na swiecie to ma w jednym paluszku... ale daty wlasnego slubu zapamietac nie moze :P No dziewczyny zapraszam do klubu :D

Gość snupa
Moj maz jest choleernie romantyczny,czesto kupuje mi rozyczki i inne kwiatki.Jestesmy ponad rok po slubie i mamy 4mies corcie. Ciekawe czy po 10 latach tez bedzie kupowal...

moze bedzie :) moj tez kupowal... przed slubem codzennie po wyjscu z pracy znajdywalam czerwona roze za wycieraczka na samochodzie... po slubie tez mi przynosil czesto kwiaty przez jakis czas- rok moze dwa ... teraz tez mu sie zdarza... raz na pol roku lub zadziej :S

Gość snupa
Chyba zawsze tak jest.A macie dzieci?

Gość oleeeeeeeeeeee
Tak zawsze jest tak samo, kobieta najpierw zadbana, szczupła, ma ochotę na sex i wygłupy...... a potem ? Drugiej strony nie widzicie ?

Gość polurka
my bierzemy slub we wrzesniu. strasznie boje sie tego, ze po slubie juz nie bedzie w ogole nic romantycznego meidzy nami... juz teraz wszystko jest coraz chlodniejsze... :(

Gość ninkaa
O rany, jak to zleciało, u mnie stuknie 13 lat niedługo. Mam 34 lata dwoje dzieci. Mój mąż nie przynosi mi codziennie kwiatów, ale muszę przyznać, że nie przeszkadza mi to bardzo bo ma wiele innych zalet i nie zamieniłabym go na żadnego innego. Jak na taki staż małżeński, jestem szczęśliwą kobietą.

no to skoro ja zakladam ten klub kilka slow o mnie :) mam na imie Kasia, jestem zna od prawie 10 lat, mam troje dzieci- chlopca i dwie dziewczynki ❤️

Witam dziewczyny :) tez sie dołącze. My jestesmy troszke ponad rok po ślubie i póki co nie moge narzekac. Tak ogólnie oczywiście bo przeciez zawsze znajdzie sie cos co nam nie odpowiada:) Dzidziusia jeszcze nie mamy, narazie cieszymy sie sobą, ale chyba niedługo przymierzymy sie do maleństwa bo zegar biologiczny tyka :D :D: D

Gość ninkaa
Fakt, trzeba sie trochę starać i dawać z siebie a nie tylko oczekiwać, że facet będzie ideałem a my możemy wskoczyć w dresy.

Gość polurka
jak wy to robicie? u mnie dwa meisiace przed slubem, a ja nie wiem czy dbrze robie, miedzy nami chlod, klotnie :(

my to się chyba nigdy nie kłóciliśmy. Owszem wymiana zdan jak najbardziej ale awantury nigdy nie bylo.

Gość Jaś niemowa
A u nas zawsze cisza i nigdy się nie kłócimy...... :classic_cool:

My się czasem kłócimy, nieraz to bardzo burzliwie, ale zgoda następuje w miarę szybko, pogadamy, wyjaśnimy. Najważniejszy w związku oprócz miłości jest szacunek.

Gość polurka
to pewnie kwstia waszgo temperamentu. ja jstem wyskokową amunicją. on - jak cichy powiew wiaterka... dwie rpzeciwnosci. a teraz - mam potrojny stres: choroba, sesja, nowa praca... i nie wyrabiam :(

polurka, myślę, że kłótnie to nic złego ( byle nie przesadnie), ale chłód nie jest wskazany. Jeśli jest jakieś uczucie nie powinno być miejsca na chłód.

polurka rozmowa zawsze lepsza niz awantura. Może spróbujcie pogadac na spokojnie

poza tym polurko, jeśli On jest spokojny Ty wubuchowa powinniście się dopełniać i z czasem dogadać.

a co temperamentu to i ja i mąż zawsze jesteśmy najmądrzejsi :D i każde z nas ma racje. Na szczescie te racje mamy w innych sprawach i jakos obchodzi sie bez sprzeczek :)

To fakt, najważniejsza jest rozmowa, bo kłótnia niczego nie naprawi, ani w niczym nie pomoże. Co najwyżej da ujście emocjom, a później koniecznie trzeba pogadać.

Gość aga_
My jesteśmy 19 lat po ślubie i nadal wciąz słyszę jaka to jestem laska itp. :-) Chyba jkeszcze sie mu nie znudziłam jakoś ;-)

ja to bym nawet chciala sie z moim czasem poklocic... ale sie nie da... zawsze taki opanowany ja krzycze wsciekam sie wyleje wszystkie zale a on nie... ale chlodu to nie ma :) nadal zasypiamy przytuleni :D

Gość polurka
stonoga, ale wy na serio macie racje - kazdy ma racje! tylko... inny punkt widzenia ;)

Kasia to cudownie bo nie ma nic przyjemniejszego na dobranoc niz przytulanka :)

A Ty Kasiu 34? Jak Tobie układa się z mężem po tylu latach? Czy Wasze stosunki bardzo się zmieniły?

:) pwenie tak bo racja jest jak d... każdy ma swoją :D :D :D ale chodziło mi o to ze wymądrzamy sie w różnych tematach i nigdy nei mamy zderzenia na tej samej płaszczyźnie :) bpo wtedy to by się działo....

Gość aga_
Ja , dawniej lubiałam nakrzyczeć, coś rozbić itp. Teraz krótko mówię o co chodzi i ucinam dyskusję. Raz a dobrze. Widzę ,że to działa o wiele bardziej niż awantura.

Masz aga rację, bo faceci nie lubią jak do nich dużo gadamy nie fajnych rzeczy. Poza tym przy naszym słowotoku zapominają, co mówiłyśmy na początku . Ale w gruncie rzeczy z każdym facetem inaczej .

na dzis musze juz zakonczyc ale chetnie odwiedze topik jutro do rana pa pa :)

Gość aga_
No a może napiszcie czego przez cały Wasz zwięzek nie udało sie wyplenić w Jego postepowaniu. Rozrzucone skarpetki obok fotela itp ;-)